Op 19 september 2022 arriveerde een vreemd nieuw personage op Adoption Island: Sean, de niet-intergalactische, niet-belastinginzamelende, volkomen normale mens met een groene huid. Diezelfde dag sprak Jesse Raen-Saunders, de belangrijkste nieuwspersoonlijkheid van Adopt Me, met Sean over zijn plotselinge verschijning op Adoption Island, maar verdween spoorloos nadat het gesprek was beëindigd. Sinds de komst van Sean is er een enorm zwart gat geopend op Adoption Island dat al zijn gebouwen en winkels begint te consumeren, waardoor spelers de integriteit van de schijnbaar onschuldige motieven van de nieuwkomer in twijfel trekken.

Na twee dagen stilte werden gevonden beelden van Adopt Me’s laatste nieuwsuitzending van 19 september op het officiële Adopt Me Twitter – account geplaatst. In deze nieuwsuitzending, getiteld Breaking News, bespreekt nieuwslezer Matt het uiterlijk van Sean en de vreemde dingen die sinds zijn aankomst rond Adoption Island zijn gebeurd. Terwijl deze nieuwsuitzending doorgaat, begint de studio plotseling te trillen en af ​​te brokkelen voordat ze in het voortdurend groeiende zwarte gat wordt gezogen en volledig verdwijnt. Sinds het debuut van deze nieuwsuitzending heeft Adopt Me weer een cryptische tweet op hun Twitter-account geplaatst, zoals hieronder te zien is.

Als je meer wilt weten over dit evenement, zorg er dan voor dat je je bij Adopt Me aanmeldt vóór 22 september 2022, 10.00 uur CT. Om 10.00 uur CT bereikt het Black Hole-evenement zijn hoogtepunt, waarbij waarschijnlijk het Adoption Island zoals we het kennen volledig wordt vernietigd en het wordt vervangen door iets geheel nieuws. Het is niet bekend wat er precies zal gebeuren nadat dit evenement is afgelopen, of dat het zal eindigen, maar we raden aan om het Adopt Me Twitter-account in de gaten te houden om zo up-to-date mogelijk te blijven. Als er grote veranderingen komen voor Adopt Me, zullen we ze ook dienovereenkomstig publiceren.

Op zoek naar meer Roblox-inhoud? Bekijk onze recente artikelen over Barbie en Polly Pocket stap in de Roblox Metaverse met hulp van Livetopia of Hoe maak je een hond in Roblox Welkom in Bloxburg hier op Volsiz.

Geef een antwoord