Slime Rancher 2 brengt alle beminnelijke kwaliteiten van de eerste game terug en laat ze vallen in een geheel nieuwe verkenbare wereld. Verkenning staat centraal in dit spel en, naast het upgraden van belangrijke apparatuur, is het vinden van Map Data Nodes het belangrijkste mechanisme voor traversal. Door Map Data Nodes te vinden, kunnen spelers grote delen van de mist van het scherm verwijderen en het hele gebied waarin ze spelen bekijken.

Kaartgegevensknooppuntlocaties in Rainbow Fields

In Rainbow Fields zijn er slechts twee Map Data Nodes waar spelers op kunnen jagen. Dit zijn enkele van de gemakkelijker te vinden kaartgegevensknooppunten in het spel, maar ze kunnen vrij gemakkelijk worden gemist.

Kaartgegevensknooppunt #1

Deze Map Data Node is te vinden in de tweede grote opening die spelers binnenkomen na het verlaten van het Conservatorium. Deze Map Data Node bevindt zich langs de rand van een klif en kan zich in het gebied met Phosphor Slimes bevinden.

Kaartgegevensknooppunt #2

Het tweede kaartgegevensknooppunt in Rainbow Fields bevindt zich op een verhoogd gedeelte van de kaart. Om hier te komen, moeten spelers verder naar het westen reizen en het verhoogde platform vanaf de linkerkant betreden. Als je dit doet, gaan ze een kronkelend pad op dat naar dit kaartstuk leidt.

Geïnteresseerd in andere handige Slime Rancher 2-gidsen en wil je meer lezen? Bekijk Welke moeilijkheidsgraden moet ik kiezen in Slime Rancher 2? op Volsiz!

Geef een antwoord