De selectie van Omega Strikers heeft veel verschillende personages om uit te kiezen, maar elk heeft verschillende vaardigheden en speelstijlen. Als je een karakter wilt dat cool, zacht en best goed is, dan zou je moeten overwegen om Atlas te gebruiken. Je kunt onze aanbevelingen voor de beste Atlas-builds vinden in Omega Strikers.

Beste trainingen voor Atlas in Omega Strikers – Beste Atlas-voordelen

Trainingen zijn passieve voordelen die je kunt uitrusten voor je personage. Je mag er drie van, en ze kunnen het vermogen en de speelstijl van je personage veranderen. Het uitrusten van de juiste trainingen is essentieel om uw efficiëntie te maximaliseren. Welke trainingen je moet gebruiken, hangt af van of je van plan bent om vooruit te spelen of als keeper. Hier zijn onze aanbevelingen voor de beste Trainingen voor Atlas in Omega Strikers.

Beste Atlas Forward-build in Omega Strikers

Atlas is niet bepaald de beste aanvaller, maar hij kan de nodige ondersteuning bieden voor je agressieve teamgenoten of als er een krachtpatser in het andere team is. Crossover geeft Atlas een snelheidsboost die hij hard nodig heeft, waardoor hij in het spel kan blijven. Anders gebouwd geeft hem extra kracht, en Creator of Durable Things maakt zijn helende vermogens des te effectiever.

 • oversteekplaats
 • Stakingen geven 35% haast voor 1.5s.
 • Anders gebouwd
 • Win 35% en sla 5% harder.
 • Maker van duurzame dingen
 • Creaties krijgen 100% duur en raken 5% harder.

Beste Atlas-doelman gebouwd in Omega Strikers

Doelman is de positie waar Atlas thuishoort, omdat zijn uitrusting voornamelijk ondersteunings- en verdedigingsvaardigheden is. Rapid Fire vermindert de afkoeling van Astral Projection, waardoor je vaker schilden kunt opzetten. Anders gebouwd geeft hem wat volume, wat vooral handig is tegen voorwaartse krachtpatsers. Tot slot vergroot Creator of Durable Things je helende vermogens, verlengt de tijd dat ze buiten zijn en helpt je teamgenoten verder.

 • Snel vuur
 • Afkoelen van primaire vaardigheden verminderd met 12%. Verhoogt tot 25% op maximaal niveau.
 • Anders gebouwd
 • Win 35% en sla 5% harder.
 • Maker van duurzame dingen
 • Creaties krijgen 100% duur en raken 5% harder.

Hoe Atlas te spelen in Omega Strikers – Tips, trucs en strategieën

Terwijl Atlas worstelt om vooruit te spelen, kun je een behoorlijke show van deze positie maken als je hem combineert met de juiste teamgenoten. Maar we raden aan om het doel te beschermen in plaats van doelpunten te maken voor deze beschermer. De meeste uitrusting van Atlas is ontworpen om ondersteunend te zijn, dus het past dat hij op de achterbank naar de actie gaat.

Zijn Astral Projection- vaardigheid zal het nuttigste onderdeel van zijn uitrusting zijn, omdat het een barrière vormt die een kleine hoeveelheid schade toebrengt aan tegenstanders, maar, belangrijker nog, een schild creëert om inkomende schoten te stoppen. Probeer dit te timen voor wanneer een onderdrukkende of agressieve aanvaller je doel verdringt.

Atlas’ Cosmic Expanse is een geweldige paniekknop en zou in wanhopige situaties moeten worden gebruikt. Het creëert een kleine barrière rond de positie van Atlas en kan niet worden uitgezonden zoals Astral Projection. Ten slotte moet je de wankelbalk en positie van je teamgenoten in de gaten houden om Celestial Intervention effectief te gebruiken. Deze special kan je teamgenoten genezen en ze redden van een knock-out.

Voor meer informatie over Omega Strikers, bekijk Best builds voor X in Omega Strikers en Best builds voor Juno in Omega Strikers op Volsiz.

Geef een antwoord