De selectie van Omega Strikers heeft veel verschillende personages om uit te kiezen, maar elk heeft verschillende vaardigheden en speelstijlen. Voor degenen die Omega Strikers onder de knie willen krijgen, heeft Luna een van de hogere vaardigheidsplafonds, maar ze is fenomenaal als ze correct wordt gebruikt. Om je te helpen hebben we onze aanbevelingen samengesteld voor de beste builds voor Luna in Omega Strikers.

Beste trainingen voor Luna in Omega Strikers – Beste Luna-voordelen

Trainingen zijn passieve voordelen die je kunt uitrusten voor je personage. Je mag er drie van, en ze kunnen het vermogen en de speelstijl van je personage veranderen. Het uitrusten van de juiste trainingen is essentieel om uw efficiëntie te maximaliseren. Welke trainingen je moet gebruiken, hangt af van of je van plan bent om vooruit te spelen of als keeper. Hier zijn onze aanbevelingen voor de beste trainingen voor Luna in Omega Strikers.

Beste Luna Forward-build in Omega Strikers

Luna kan aanvallend spelen als zowel middenveld als aanvaller, hoewel we de voorkeur geven aan het middenveld voor de geniale uitvinder. Crossover is een geweldige training om Luna extra snelheid te geven, wat geweldig is in combinatie met BOOS.T. Anders gebouwd geeft haar de broodnodige grootte, aangezien Luna het kleinste personage in het spel is. Ten slotte zorgt Rapid Fire ervoor dat je vaker WHAMMY kunt casten met een verminderde cooldown.

 • oversteekplaats
 • Stakingen geven 35% haast voor 1.5s.
 • Anders gebouwd
 • Krijg 35% grootte en sla 5% harder.
 • Snel vuur
 • Afkoelen van primaire vaardigheden verminderd met 12%. Verhoogt tot 25% op maximaal niveau.

Beste Luna Keeper gebouwd in Omega Strikers

Luna is een unieke keeper omdat ze gemakkelijk kan scoren vanuit de hele arena. Ultrascope verhoogt zowel WHAMMY als BOOST, wat betekent dat je door de arena kunt razen en de keeper of de kern kunt snipen. Tempo Swing verhoogt de kracht van je aanvallen nog meer. En om te voorkomen dat je doel open blijft staan, kun je met de uitwerpknop terugknipperen naar je doel na het casten van WHAMMY

 • Ultrascoop
 • Doelen met een bereik van 600+ worden 20% harder geraakt.
 • Tempo Swing
 • Lichte, gemiddelde, zware treffers delen bonusschade op die gelijk is aan 2, 3, 4% van je maximale spreiding en genezen voor 150% van dat bedrag.
 • Uitwerpknop
 • Na het casten van een bewegingsvaardigheid krijg je een kort venster om het opnieuw te casten, waardoor je terugknippert naar de cast-positie. Bewegingsmogelijkheden hebben +5% langere cooldowns.

Hoe Luna te spelen in Omega Strikers – Tips, trucs en strategieën

Om Luna effectief te spelen, moet je haar BOOST- en WHAMMY- vaardigheden beheersen. Luna heeft over het algemeen een hoog vaardigheidsplafond, maar ze is een geweldig karakter en kan keeper, middenveld en aanval effectief in de hele arena spelen. Timing en precisie zijn belangrijk voor alle vaardigheden van Luna, dus het kan even duren voordat je ze onder de knie hebt.

Als keeper wil je je doel beschermen, maar let ook op de tegenpartij. Je kunt WHAMMY gebruiken om de kern naar binnen te snipen of een keeper of tegenstander eruit te slaan als ze te dicht bij de rand staan. Een geweldige strategie is om WHAMMY op te volgen met BOOST voor een een- tweetje en een score. Ten slotte is CRATER een geweldig hulpmiddel om een ​​keeper te dwingen zijn doel te verlaten of het risico te lopen uitgeschakeld te worden door zijn pushback.

Aanvallend heb je een vergelijkbare strategie om CRATER te gebruiken om de keeper te dwingen te bewegen, de kern naar voren te duwen of tegenstanders bij de rand uit de arena te slaan. WHAMMY en BOOST worden ook gebruikt met een vergelijkbare strategie, maar je hebt minder tijd om snelheid op te bouwen met WHAMMY

Voor meer informatie over Omega Strikers, bekijk Best builds voor Atlas in Omega Strikers en Best builds voor X in Omega Strikers op Volsiz.

Geef een antwoord