Cadeaus zijn de perfecte traktatie om ervoor te zorgen dat je volgers trouw blijven aan het ene, echte lam. Terwijl sommige begaafde items de toewijding en loyaliteit van volgers vergroten, hebben andere speciale bonussen die de vaardigheden van een sektelid aanzienlijk kunnen verbeteren. Hieronder vindt u een gerangschikte lijst van hoe we prioriteit geven aan elk geschenk in Cult of the Lamb.

Cult of the Lamb – Geschenklijst

  1. Doodshoofdketting: wanneer ze aan een volgeling worden gegeven, krijgen ze een levensduur die twee keer zo lang is als de normale lengte. Dit is vooral handig, omdat volgers op hoog niveau meestal degenen zijn die het dichtst bij het bereiken van de ouderdom en het verlaten van het personeelsbestand zijn.
  2. Natuurketting: met deze ketting kan je volgeling de energie van de omringende natuur kanaliseren om bonusbronnen zoals bessen, hout of steen te oogsten.
  3. Bloemenketting: alle volgers houden van bloemen en alle volgers houden van kettingen. Als je ze een bloemenketting geeft, zal je volger sneller meer toewijding genereren dan voorheen.
  4. Groot geschenk: hoewel het grote geschenk de ontvanger geen speciale krachten geeft, biedt het wel een enorme boost aan de loyaliteit van een volger. Dit is extra handig als er een sektelid is dat je probeert te verhogen.
  1. Moon Necklace: te veel om te doen en te weinig uren om het te doen? Geef een van je volgers een maanketting en pluk de vruchten van eeuwige slapeloosheid, want die volger zal nooit meer slapen. Dit maakt ook een bedruimte vrij, op voorwaarde dat uw slapeloze volgeling niet ziek wordt.
  2. Veerketting: maakt de begaafde volgeling extra snel, wat handig is voor de sekteleden die middelen verzamelen of die vaker dan anderen door de hele gemeente moeten navigeren.
  3. Klein geschenk: perfect voor wanneer u een volger heeft die op het punt staat een loyaliteitsniveau te verhogen, het kleine geschenk geeft een kleine boost aan de loyaliteit van een ontvanger.

Hoe geschenken te krijgen in Cult of the Lamb

Giften worden verkregen via runs. Gewoonlijk zal het verslaan van een baas of het volledig voltooien van een niveau een soort geschenk opleveren als beloning, hoewel het mogelijk is om geschenken te krijgen tijdens een kruistocht. Geschenken zijn nog een reden om ervoor te zorgen dat je zoveel mogelijk op kruistocht bent.

Op zoek naar meer Cult of the Lamb-inhoud op Volsiz? Bekijk Moet je de Teeth in the Darkness een vis geven in Cult of the Lamb?.

Geef een antwoord