Disney Dreamlight Valley is een fascinerend avonturensimulatiespel vol iconische Disney-personages die we allemaal kennen en waarderen. Jij wordt de held van het verhaal terwijl je je favoriete personages helpt om de vallei in zijn oude glorie te herstellen. Er is zoveel voor je te doen, van het maken van unieke items, het koken van maaltijden om te delen met je vrienden en het tuinieren van verschillende soorten lekkers. Tuinieren kan handig zijn voor gemakkelijke toegang tot ingrediënten die worden gebruikt om te koken of een geweldige manier om dagelijks Star Coins te verdienen zonder extra gedoe. Dit zijn de beste gewassen om in uw tuin te verbouwen om winst te maken!

Chili peper

De Chili Pepper is een makkelijk te vinden zaadje in Dreamlight Valley en groeit relatief snel in vergelijking met andere gewassen. Hoewel het niet zo veel winst oplevert, loopt het toch snel op als je van plan bent een heel perceel ervan te planten. Je kunt de Chili Pepper-zaden kopen bij Goofy’s Stall in Sunlit Plateau, en je hebt alleen de eerste Stall-fix nodig om te vinden.

 • Aankoop: 20 Star Coins
 • Groeit: 45 minuten
 • Verkoopt: 78 Star Coins

Canola

Canola is een geweldig gewas om in je tuin te verbouwen, het vereist weinig wachttijd omdat het groeit en wordt verkocht voor een winstgevende prijs. Als je van plan bent om in bulk te planten, kan dit je in korte tijd behoorlijk wat Star Coins opleveren. Je kunt het Canola-zaad in het Forest of Valor vinden door simpelweg nachtdoornen te verwijderen, wat betekent dat je dit zaad gratis krijgt, waardoor het nog winstgevender wordt. Het kan ook worden gekocht bij Goofy’s Stall als je het niet kunt vinden.

 • Aankoop: gratis
 • Groeit: 35 minuten
 • Verkoopt: 109 Star Coins

okra

Okra is een ander uitstekend optiegewas dat helemaal geen aankoop vereist. Je kunt dit zaadje vinden in de Glade of Trust door Night Thorns te verwijderen of het te kopen bij Goofy’s Stall. Hoewel het gratis is, duurt het langer om te groeien, en de prijs om het te verkopen is nog steeds aan de lage kant in vergelijking met andere groenten.

 • Aankoop: gratis
 • Groeit: 2 uur
 • Verkoopt: 114 Star Coins

Aardappel

De Aardappel is een zaadje dat je moet kopen bij Goofy’s Stall in the Forgotten Lands en vereist dat de Stall minstens één keer wordt geüpgraded na de eerste reparatie. Alles bij elkaar genomen, is de aardappel een uitstekend gewas om te telen, het kost een zeer korte hoeveelheid om te produceren en biedt een winstgevende uitwisseling van Star Coins bij verkoop. Het wordt ook voor veel Recepten gebruikt, dus het is een goed idee om zoveel mogelijk te kweken.

 • Aankoop: 55 Trapmunten
 • Groeit: 35 minuten
 • Verkoopt: 126 Star Coins

Asperges

Asperges zijn een geweldig gewas om te verkopen, met een hogere prijs dan andere, maar met een langere wachttijd voor groei. Het mooie van deze groene groente is dat je de zaden niet hoeft aan te schaffen, wat betekent dat je na het kweken een flinke winst kunt maken. Je kunt het vinden in de Frosted Heights door Night Thorns te verwijderen, of je kunt het kopen bij Goofy’s Stall.

 • Aankoop: gratis
 • Groeit: 2 uur en 15 minuten
 • Verkoopt: 133 Star Coins

Komkommer

De coole komkommer is een ander gewas op de lijst van meest winstgevende en biedt bij elke verkoop een behoorlijke hoeveelheid Star Coins. Gezien de hogere verkoopprijs is deze wachttijd voor groei goed te doen. Je kunt het zaad kopen bij Goofy’s Stall in Frosted Heights en er zijn geen upgrades nodig naast de eerste oplossing.

 • Aankoop: 40 Star Coins
 • Groeit: 1 uur en 15 minuten
 • Verkoopt: 159 Star Coins

Ui

Hoewel de ui misschien een lastiger gewas is om te bemachtigen, is het om meerdere redenen de moeite waard om te kweken. De ui is een must voor tuinieren, biedt een winstgevende verkoop en een ingrediënt dat voor veel maaltijden wordt gebruikt tijdens het koken. Het kan zijn dat je Goofy’s Stall moet upgraden, maar het zaad kan worden gekocht in het Forest of Valor.

 • Aankoop: 50 Star Coins
 • Groeit: 1 uur en 15 minuten
 • Verkoopt: 170 Star Coins

Aubergine

De aubergine vereist geduld tijdens het groeien, heeft veel water en tijd nodig, maar kan de vruchten plukken met een van de hoogste verkoopprijzen. Hoewel dit een van de duurdere zaden is om te kopen, maakt u een enorme winst als u bedenkt voor hoeveel u het kunt verkopen. Je kunt de zaden kopen bij Goofy’s Stall in Frosted Heights, maar hiervoor is mogelijk een upgrade nodig.

 • Aankoop: 95 Star Coins
 • Groeit: 3 uur
 • Verkoopt: 308 Star Coins

Leek

De prei is misschien wel het beste gewas dat je in je tuin kunt kweken, het biedt een fantastische prijs wanneer het wordt verkocht en je hoeft de zaden niet te kopen. Hoewel je misschien wat geduld moet hebben met de groeitijd, is het de moeite waard. Je kunt de zaden rond de Forgotten Lands vinden door Night Thorns te verwijderen, of je kunt ze kopen bij Goofy’s Stall als je geen geluk hebt om ze te vinden.

 • Aankoop: gratis
 • Groeit: 2 uur
 • Verkoopt: 309 Star Coins

Pompoen

Pompoenen zijn een van de beste gewassen om te verbouwen en te verkopen voor je tuin, omdat het de hoogste verkoopprijs heeft van alle andere planten. Dit betekent echter ook dat u meer zult uitgeven om de zaden te verwerven. Deze feloranje planten brengen wat kleur in je tuin, vereisen wat geduld en liefde, maar zullen je een behoorlijke winst opleveren. Je kunt de zaden kopen bij Goofy’s Stall in the Forgotten Lands en het enige dat nodig is, is de eerste reparatie van de Stall.

 • Aankoop: 275 Star Coins
 • Groeit: 4 uur
 • Verkoopt: 664 Star Coins

Tuinieren is een van de meest opwindende en nuttige taken in Dreamlight Valley, het biedt ingrediënten om mee te koken en een gemakkelijke manier om dagelijks Star Coins te verdienen en je spaargeld te vergroten. Als je de best mogelijke tuin wilt hebben, kan het betekenen dat je wat Star Coins moet uitgeven om winst te maken, want hoe beter de gewassen, hoe hoger de prijs om de zaden te verkrijgen. Gelukkig tuinieren!

Op zoek naar meer Volsiz Disney Dreamlight Valley-content? Bekijk onze gidsen over het maken van gesauteerde champignons in Disney Dreamlight Valley (en andere paddenstoelengerechten) of het ontgrendelen van nieuwe biomen in Disney Dreamlight Valley!

Geef een antwoord