Als je een van de gebruikers bent die geïrriteerd zijn door het constante crashen van Epic Games Launcher, dan ben je hier aan het juiste adres. In dit artikel behandelen we alle details over Epic Games Launcher Crashing op Windows 11, samen met de oplossingen en oplossingen. Blijf het artikel verder lezen voor meer details.

De in 2018 uitgebrachte Epic Games Launcher is een digitaal distributiekanaal voor software en videogames gemaakt door Epic Games. De launcher biedt downloads voor het Unreal Engine-game-ontwikkelingsplatform. Het laat de gebruikers ook unieke games downloaden die door Epic Games in eigen huis zijn gemaakt en gelicentieerde games van ontwikkelaars. Bovendien krijgen gebruikers van de launcher af en toe toegang tot gratis games en deals. De Epic Games-website biedt een gratis download van de Epic Games Launcher en biedt tal van games. Spelers worden echter geconfronteerd met crashproblemen in Epic Games Launcher op hun Windows 11.

Epic Games Launcher crasht op Windows 11: oplossingen en oplossingen

Om problemen met crashes van de Epic Games Launcher op Windows 11 op te lossen, kunt u de volgende methoden proberen:

1) Voer de Epic Games Launcher uit als beheerder -> Om de machtigingen van de Launcher te verbeteren en problemen met gamedownloads te voorkomen, voert u deze uit als beheerder door er met de rechtermuisknop op te klikken en de optie Uitvoeren als beheerder te selecteren.

2) Serverstatus controleren -> Ga naar de Epic Games Server Status -pagina om te bevestigen dat alle Epic Games-servers werken. Uw probleem kan worden verholpen nadat de storing is beëindigd als het de Epic Games Launcher beïnvloedt of als er een systemisch probleem is. Je kunt ook naar de officiële Twitter-handle van Epic Games gaan om updates over de serverstatus te krijgen.

3) Update de stuurprogramma’s voor de grafische kaart -> Het opstartprogramma stopt mogelijk met crashen als u ervoor zorgt dat u de meest recente stuurprogramma’s voor de grafische kaart gebruikt. Als dat niet het geval is, moet u de stuurprogramma’s van uw grafische kaart bijwerken naar de nieuwste versie.

4) Epic Games-updates controleren -> Controleer of de Launcher de nieuwste updateversie heeft uitgevoerd. Om te controleren of er updates in behandeling zijn, opent u Epic Games Launcher en selecteert u Instellingen door op uw profielsymbool in de rechterbovenhoek van de Launcher te klikken. Selecteer de optie HERSTART EN BIJWERKEN om de Launcher bij te werken als u een dergelijke optie ziet verschijnen.

5) Controleer systeemvereisten -> Controleer of uw systeem compatibel is met de Epic Games Launcher of niet. De eisen die tegenwoordig aan software en games worden gesteld, nemen met de tijd toe. Men moet proberen de hardwareconfiguraties op persoonlijk niveau zo up-to-date mogelijk te houden om crashproblemen te voorkomen.

6) Opnieuw opstarten – De ultieme oplossing -> Het opnieuw opstarten van uw systeem kan ook een effectieve oplossing zijn voor dit probleem. Als dit echter niet is opgelost, kunt u overwegen de Epic Games Launcher opnieuw te installeren.

Dit was dus een gids voor probleemoplossing voor het crashende probleem van de Epic Games Launcher in Windows 11. Blijf Volsiz volgen voor de nieuwste game-gerelateerde updates.

Geef een antwoord