Aragaru’s Drawing is een van de drie Genshin Impact World Quests die nodig zijn om Memory’s Final Chapter te ontgrendelen, het vervolg op de Agnihotra Sutra-questline. In dit verhaal herenig je je met de vriendelijke Aranara genaamd Aragaru, die jouw hulp nodig heeft bij het onderzoeken van Eremietenkampen die verborgen zijn onder de Chatrakam-grot.

Hoe de Aragaru’s Drawing Sumeru World Quest te ontgrendelen in Genshin Impact

Om Aranakin’s Old Friend te ontgrendelen, moet je eerst alle missies in de hoofdmissiereeks Agnihotra Sutra World voltooien:

  • Sterrennacht Hoofdstuk
  • Verrezen Maan Hoofdstuk
  • Het laatste hoofdstuk

Als ze allemaal klaar zijn, ontgrendel je drie verborgen wereldmissies die niet in het missiemenu verschijnen. Ze kunnen in elke volgorde worden gedaan, maar we raden ten zeerste aan deze volgorde te volgen:

  1. Het geheugen van Aranaga
  2. De oude vriend van Aranakin
  3. Aragaru’s tekening

Hoe de Aragaru’s Drawing Sumeru World Quest in Genshin Impact te voltooien

Ga naar het gebied omcirkeld in de afbeelding hierboven om de ingang te vinden die je naar de Chatrakam-grot leidt. Je ziet twee Eremieten direct bij de ingang. Ze zullen je er niet van weerhouden de grot binnen te gaan, maar je moet ze verslaan als onderdeel van het doel in deze World Quest.

Als je eenmaal binnen bent, blijf je het pad naar voren volgen totdat je het gebied met een kapotte brug bereikt. Spring naar de andere kant (niet naar beneden) om nog twee Eremites te zien. Zoals eerder, moet je ook deze twee verslaan om verder te gaan.

Blijf vervolgens vooruit gaan totdat je een open plek bereikt met drie Eremites. Je moet ze alle drie verslaan om automatisch de Eremite-baas Azrul, The Farrokhzadan, te laten verschijnen. Je kunt de rest van de Eremieten in de grot negeren – zodra je Azrul hebt verslagen, zal Aragaru onmiddellijk spawnen en met je praten. De kleine Aranara zal je vragen om drie Eremietenkampen te onderzoeken.

De locaties van alle drie de Eremietenkampen zijn gemarkeerd op de minikaart en de Wereldkaart, dus je kunt de missienavigator gebruiken om ze te vinden. Omdat ze zich allemaal in de grot bevinden, moet je geen teleport-waypoints gebruiken om ze te bereiken. De kampen in het noorden en westen zullen je begroeten met een gloeiende onderzoeksplek waarmee je moet communiceren, terwijl het oostelijke kamp een perkament zal bevatten met de naam Werkgeversbevelen, waarmee je ook interactie moet hebben om het doel te bereiken.

Nadat je alle drie de kampen hebt onderzocht, keer je terug naar Aragaru om hem de gedroogde bloem te geven die je hebt gevonden, waarmee je de World Quest voltooit. Na het voltooien van deze zoektocht, evenals Aranaga’s Memory en Aranakin’s Old Friend, ontgrendel je het laatste vervolg op Agnihotra Sutra genaamd Memory’s Final Chapter.

Bekijk onze gids over alle locaties van Vasmrti-kwekerijen in Genshin Impact om nog een vervolg te ontgrendelen in een Aranyaka World Questline.

Geef een antwoord