Memory’s Final Chapter is een World Quest in de Sumeru City Reputation Board, en is het laatste vervolg op de Agnihotra Sutra-questline. In dit hoofdstuk help je Aranaga, Aranakin en Aragaru nog een laatste keer door samen gedroogde bloemen te planten in Mawtiyima Forest.

Hoe de Memory’s Final Chapter Sumeru World Quest te ontgrendelen in Genshin Impact

Om het laatste hoofdstuk van Memory te ontgrendelen, moet je de hele Agnihotra Sutra-missiereeks voltooien en doorgaan met de drie verborgen wereldmissies hieronder in willekeurige volgorde. We raden u echter ten zeerste aan deze volgorde te volgen:

  1. Het geheugen van Aranaga
  2. De oude vriend van Aranakin
  3. Aragaru’s tekening

Zodra al het bovenstaande is gedaan, ontgrendel je automatisch het laatste hoofdstuk van Memory, dat je kunt vinden in het missiemenu.

Hoe voltooi je de Sumeru World Quest van het laatste hoofdstuk van het geheugen in Genshin Impact

Ga naar het gebied omcirkeld in de afbeelding hierboven om Khayyam te vinden. Benader Khayyam om met hem te praten. Hij verlangt ernaar om de Aranara te zien, maar het lijkt erop dat hij geen kansen meer heeft. Nadat hij het gebied heeft verlaten, verschijnen de drie Aranara-vrienden in de buurt. Praat met Aranaga om hen te helpen de drie droogbloemen te planten die ze eerder van je hebben gekregen. Hiermee voltooi je de Memory’s Final Chapter World Quest, maar blijf lezen om een ​​verborgen prestatie te krijgen.

Spoel de in-game tijd twee dagen vooruit en ga naar het gebied omcirkeld in de afbeelding hierboven om Khayyam te vinden naast een ander kamp, ​​dat zich onder de kap van de paddenstoel bevindt. Praat met hem om de Wonders of the World-prestatie genaamd A Walnut Tree Amid the Gardens en een extra Primogem-beloning te krijgen. Als je Khayyam niet ziet, zorg er dan voor dat je Memory’s Final Chapter hebt voltooid en probeer ervoor te zorgen dat het ook overdag is.

Bekijk onze Genshin Impact Until Vana is Healed World Quest-gids om nog een vervolg op een Aranyaka World Questline te voltooien.

Geef een antwoord