Slime Rancher 2 geeft spelers veel verschillende upgrades en vaardigheden die ze tijdens het spel kunnen ontgrendelen. Een van de beste upgrades om direct uit de poort te gaan, zijn de Dash Boots. Deze kunnen van onschatbare waarde zijn bij het verkennen van langere tijd en kunnen spelers veel kopzorgen besparen.

Waar upgrades te ontgrendelen in Slime Rancher 2

Het kan in het begin moeilijk zijn om dingen te upgraden en te ontgrendelen. De upgradelocatie is te vinden onder het huis van de speler in het Conservatorium. Om het ondergrondse Lab te vinden, moeten spelers naar de Plrt Marketplace gaan en naar links kijken. Er zal een donkere trap zijn die naar een verborgen gedeelte van de basis leidt. Hier kunnen spelers de Fabricator vinden, de machine die wordt gebruikt om de meeste upgrades in het spel te ontgrendelen.

Hoe de Dash Boots te ontgrendelen in Slime Rancher 2

De Dash Boots zijn niet de moeilijkste items om te ontgrendelen, maar ze vereisen wel een specifieke set materialen. Afgezien van Newbucks, zullen spelers ook wat Boot plorts moeten pakken van de vluchtige Boom Slimes. Deze kunnen moeilijk te bewerken zijn omdat ze spelers van tijd tot tijd beschadigen, maar de Boots zijn de moeite meer dan waard. De volledige lijst met benodigde items vindt u hieronder.

  • 450 Newbucks
  • 10 giekplots

Wat doen de Dash Boots in Slime Rancher 2

Met de Dash Boots kunnen spelers langer rennen en sprinten omdat ze minder energie verbruiken. Dit kan erg handig zijn bij het afleggen van lange afstanden of gewoon wanneer u rond het Conservatorium loopt. Ongeacht het gebruik, de Dash Boots zijn een geweldige investering.

Geïnteresseerd in andere handige Slime Rancher 2-gidsen en wil je meer lezen? Bekijk alle locaties van kaartgegevensknooppunten in Rainbow Fields in Slime Rancher 2 op Volsiz!

Geef een antwoord