Slime Rancher 2 biedt veel mogelijkheden om vaardigheden te upgraden en nieuwe krachten te ontgrendelen tijdens het spelen. Dit kan bij de Fabricator in het Conservatorium. Er zijn vanaf het begin een heleboel verschillende upgrades beschikbaar, maar er zijn er een paar die echt opvallen en van pas komen vanaf het begin van het spel tot het einde. De hartmodule is een van de betere upgrades, zowel voor elke goedkope prijs als voor zijn bruikbaarheid.

Waar upgrades te ontgrendelen in Slime Rancher 2

Het kan in het begin moeilijk zijn om dingen te upgraden en te ontgrendelen. De upgradelocatie is te vinden onder het huis van de speler in het Conservatorium. Om het ondergrondse Lab te vinden, moeten spelers naar de Plrt Marketplace gaan en naar links kijken. Er zal een donkere trap zijn die naar een verborgen gedeelte van de basis leidt. Hier kunnen spelers de Fabricator vinden, de machine die wordt gebruikt om de meeste upgrades in het spel te ontgrendelen.

Hoe de hartmodule te ontgrendelen in Slime Rancher 2

De hartmodule is een van de beste upgrades om naar te streven aan het begin van het spel, omdat het relatief goedkoop is om te ontgrendelen. Het kost het basisbedrag van 450 Newbucks en het extra knutselmateriaal is Pink Plorts, die enkele van de eerste zijn die spelers in het spel zullen tegenkomen. De volledige lijst met benodigde materialen vindt u hieronder.

  • 450 Newbucks
  • 10 roze percelen

Wat doet de hartmodule in Slime Rancher 2

De hartmodule geeft spelers in wezen een grotere pool van gezondheid. Dit is veel nuttiger dan het lijkt, aangezien er veel verschillende manieren zijn waarop spelers schade kunnen oplopen in de wereld van Slime Rancher 2.

Geïnteresseerd in andere handige Slime Rancher 2-gidsen en wil je meer lezen? Bekijk alle locaties van kaartgegevensknooppunten in Rainbow Fields in Slime Rancher 2 op Volsiz!

Geef een antwoord