Als je bijna genoeg hebt voor een tientje, kan het leuk zijn om op prestaties te jagen en een paar extra Primogems te verdienen. Sommige prestaties zijn vrij eenvoudig te voltooien en geven je vijf tot tien Primogems bij het inwisselen. Een van deze prestaties is de Golden Gliding License, die je vaag vraagt ​​om “een lange, lange afstand in één keer te laten glijden”. Hier leest u hoe u de Golden Gliding License-prestatie in Genshin Impact voltooit.

Hoe de verborgen prestatie van de Golden Gliding License in Genshin Impact te voltooien

screenshot van de genshin-inslagkaart met de punt van de starsnatch-klif omcirkeld

Om deze prestatie te voltooien, loop je naar de punt van Starsnatch Cliff en kijk je naar het oosten. Er is een eiland ver weg dat niet op de kaart wordt weergegeven. Dit is je doelwit. Glijden naar dit eiland voldoet aan de afstandsvereiste voor de prestatie, maar het vereist wat verstandig uithoudingsvermogen.

Een manier om je uithoudingsvermogen te behouden, is door Amber, Collei of Venti in te zetten in je actieve groep. Deze karakters zullen je uithoudingsvermogen tijdens het glijden met 20% verminderen, waardoor het gemakkelijker wordt om over lange afstanden te glijden. Je kunt ook twee Anemo-personages in het feest plaatsen, waardoor het totale uithoudingsvermogen van je team met 15% afneemt. Als al het andere faalt, kun je wat Delicious Minty Meat Rolls eten, waardoor het uithoudingsvermogen van je team tijdens het glijden en sprinten met 25% vermindert gedurende 900 seconden.

een gebied dat ver naar het oosten van de starsnatch-klif ligt, dicht bij de kaartgrens, dat is omcirkeld.

Met deze trucs voor het behoud van je uithoudingsvermogen, kun je aan je zweefvlucht naar dit verborgen eiland beginnen. Spring vanaf het uiterste puntje van Starsnatch Cliff en glijd naar het eiland in de verte. Als u merkt dat uw uithoudingsvermogen minder wordt, eet dan voedsel dat uw uithoudingsvermogen herstelt, zoals Northern Smoked Chicken of Five Pickled Treasures. Met Amber in je gezelschap, een paar Delicious Minty Meat Rolls, twee Anemo-personages en wat noodvoedsel, zou je in staat moeten zijn om het verborgen eiland te bereiken en de Golden Gliding License-prestatie te verdienen.

Voor meer Genshin Impact-gidsen, ga naar How to unlock the Song of Night and Dawn hidden Achievement in Old Vanarana in Genshin Impact hier op Volsiz.

Geef een antwoord