DioField Chronicle gebruikt een EP-systeem (Energy Points) waarbij elk personage een beperkte hoeveelheid EP heeft. Als ze hun speciale vaardigheden gebruiken, kost het EP, en als het eenmaal weg is, hoe krijg je het dan terug? Welnu, hier is een gids voor het herstellen van EP in The DioField Chronicle.

EP aanvullen in The DioField Chronicle

Om EP in The DioField Chronicle terug te krijgen, heb je een paar manieren. Door Pink Jade Fragments, passieve vaardigheden, drankjes en Magilumic Orbs te vinden. Sommige methoden zijn beter, maar je moet niet vaak zonder EP komen te zitten, vooral niet in het vroege spel.

Alle manieren om EP terug te krijgen in The DioField Chronicle

Roze Jade Fragmenten

Pink Jade Fragments zijn een gratis manier om een ​​klein deel van de EP van je unit te herstellen. Je kunt deze op de kaart gewoon op de grond vinden, maar je kunt ze ook krijgen nadat je vijanden hebt verslagen. Dit laatste is een inconsistente manier om Pink Jade Fragments in de vroege stadia van het spel te verkrijgen.

Je kunt echter een vaardigheid voor Waltaquin krijgen, genaamd Magical Protection. Dat zal 100% een Pink Jade Fragment laten vallen bij het verslaan van een vijand. Toch zijn er tien vaardigheidspunten nodig om te verwerven. Maar de moeite waard voor een kleine gegarandeerde manier om EP hersteld te krijgen.

Passieve vaardigheden

Een paar personages hebben passieve vaardigheden die EP kunnen herstellen op basis van het toebrengen van schade. Zowel Waltaquin als Iscarion hebben een vaardigheid genaamd Aggressive EP Recovery die drie EP herstelt na het toebrengen van schade. Het kost echter tien Ability Points om te krijgen. Het EP-herstel lijkt misschien niet veel, maar het kan worden geüpgraded om de hoeveelheid gewonnen EP te vergroten.

Drankjes

Drankjes worden niet alleen gebruikt voor genezing. Sommige drankjes herstellen EP in plaats daarvan. Of je kunt er uiteindelijk een paar krijgen die beide doen. Je kunt echter maar twee toverdranken tegelijk uitrusten, en als het eenmaal op is, moet je ze opnieuw kopen in de winkel, omdat ze niet automatisch worden aangevuld.

Magilumische bollen

Als je niet lang in het spel bent, krijg je de taak om een ​​submissie te voltooien, genaamd The Chains that Bind. Je krijgt een gratis Magilumic Orb tijdens deze zoektocht, die draait om genezing en EP-herstel. Deze Orb heeft echter twee TP-metertrappen nodig om te worden gevuld in plaats van slechts één om Bahamut op te roepen.

Voor meer, The DioField gidsen op Volsiz. Bekijk de DioField Chronicle Tips & Tricks Beginner’s Guide of Hoe werkt de Skill Tree in The DioField Chronicle?

Geef een antwoord