De koopman uit Valheim is een zeer belangrijk persoon. Deze blauwe dwerg, die de naam Haldor draagt, is je enige bron van Ymir Flesh, Fishing Bait en Yule Hats. En dat is niet alles wat hij te bieden heeft. Als je vooruitgang wilt boeken in Valheim, kun je maar beter een bezoek brengen aan Haldor de koopman.

Er is natuurlijk een addertje onder het gras; De locatie van Haldor is erg moeilijk te vinden. Hier leest u hoe u de zoekopdracht kunt starten, inclusief (als u het nodig hebt) een wereldseed die u rechtstreeks naar Haldor leidt. Veel winkelplezier!

Valheim-tips | Valheim werkbank | Valheim reparatie | Valheim zaden | Valheim-biomen | Routekaart Valheim | Beste Valheim-wapens | Valheim Game Pass | Valheim Elder dagvaarding | Valheim cheats en spawn itemlijst | Beste Valheim-pantser | Valheim Botmassa | Valheim vuursteen | Valheim crafting progressie

Valheim-handelaar uitgelegd

Dus je hebt gezocht naar de verkoper in Valheim, maar hebt hem nergens gevonden. Wat doe je nu?

Haldor — en Haldeim, zijn trouwe ros/roedelmuildier — zullen alleen spawnen in biomen van het Zwarte Woud. Dit is lastig voor beginners omdat het Zwarte Woud een van de moeilijkere biomen is die je niet meteen moet betreden, maar gelukkig heeft de handelaar niets voor je als je toch maar net begint.

Wanneer je op de kaart in de buurt van Haldor komt, verschijnt er een zakpictogram om je te laten weten dat je in de buurt bent. Benader hem en je zult een beschermende bel rond zijn kamp zien, die voorkomt dat vijandige wezens jou of hem aanvallen terwijl je aan het ruilen bent.

Een tip is om een ​​Portal (2 Surtling Cores, 10 Greydwarf Eyes, 20 Fine Wood) bij de handelaar te plaatsen, zodat je onmiddellijk kunt terugkeren wanneer je maar wilt. Dat scheelt je heen en weer reizen als je basis niet in de buurt is.

Valheim koopmansvoorraad

Hier is een volledige lijst van wat Haldor verkoopt, samen met de prijs voor elk item in munten:

  • Kerstmuts (100)
  • Ymir Vlees (120)
  • Hengel (350)
  • Visaas x50 (10)
  • Dwergcirkeltje (620)
  • Meginjord (950)

De Dverger Circlet (zorgt voor verlichting voor je in het donker) en de Megingjord (verhoogt de draagcapaciteit tot 450 lbs) zijn twee van de handigste items in het spel, dus het is logisch dat ze zo duur zijn.

Haldor zal ook Amber en Amber Pearls van je kopen voor 5 en 10 munten per stuk, samen met Rubies voor 20 munten. Dus als je je eerste reis naar de handelaar wilt maximaliseren, neem dan al je edelstenen mee, want dat is alles waarvoor ze worden gebruikt.

Valheim-handelaarslocatie

Een zaadje dat is ontdekt bij een gegarandeerde handelaar niet ver van de spawn-locatie is 42069lolxd. Als je vanaf het spawnpunt naar het zuidoosten gaat, de kust volgt en dan het Zwarte Woud ingaat, zou je Haldor in de buurt op je kaart moeten vinden. Je kunt hier bijna vanaf het begin komen als je rent en Greylings onderweg ontwijkt.

Geef een antwoord