Valheim Ymir Vlees; ooit van gehoord? Misschien niet, want dit is een van de zeldzaamste bronnen van Valheim. Of misschien wel, maar nadat je de hele kaart hebt rondgelopen, heb je het nog steeds niet gevonden. Nou, hier is het ding: Ymir Flesh kan alleen worden gekocht bij Valheims ingezeten handelaar: de blauwe dwerg genaamd Haldor.

Als je wilt weten hoe je de handelaar kunt vinden, hoeveel goud je moet meenemen en wat je met dit nieuwe materiaal moet maken, dan is hier alles wat je moet weten over Ymir Flesh in Valheim.

Valheim-tips | Valheim werkbank | Valheim reparatie | Valheim zaden | Routekaart Valheim | Valheim Game Pass | Valheim Elder dagvaarding | Valheim cheats en spawn itemlijst | Beste Valheim-pantser | Valheim Botmassa | Valheim vuursteen | Valheim crafting progressie | Zaden planten in Valheim | Hoe beren temmen in Valheim | Valheim gerst en vlas | Valheim Black Metal

Hoe Ymir Flesh te gebruiken in Valheim

Zoals hierboven uitgelegd, is de enige manier om Ymir Flesh in Valheim te krijgen, door Haldor, de koopman in Valheim, te vinden. Hij is altijd te vinden in de biomen van het Zwarte Woud (bekijk alle Valheim-biomen als je daar meer informatie wilt) dus als je hem nog niet hebt ontdekt, blijf verkennen en bekijk onze gids die in de intro is gelinkt met meer details over de ongrijpbare handelaar. Het kost 120 munten voor één Ymir Flesh, wat een aanzienlijk bedrag is tijdens de vroege stadia van het spel.

In Valheim heeft Ymir Flesh twee toepassingen, en beide zijn als een knutselcomponent – nee, je kunt het vlees van Ymir niet eten. Het eerste recept waarin Ymir Flesh wordt gebruikt, is voor de Iron Sledge, een van de beste Valheim-wapens. Hier is het volledige Iron Sledge-recept:

  • 10 Oude schors
  • 30 IJzer
  • 4 Ymir Vlees
  • 1 Draugr Elite-trofee

De Iron Sledge richt 55 botte schade aan met maar liefst 200 terugslagkracht, waardoor het een geweldig wapen is om ruimte vrij te maken en meerdere vijanden tegelijk te raken.

Als je echter beperkt bent in hoeveel Ymir Flesh je kunt kopen, is het aan te raden om te sparen voor Frostner, het andere wapen waarvoor je Ymir Flesh kunt gebruiken. Hier is het volledige Frostner-recept:

  • 10 Oude schors
  • 30 Zilver
  • 5 Ymir Vlees
  • 5 vriesklieren

Deze zilveren hamer onttrekt het uithoudingsvermogen van alle niet-vorst-vijanden en brengt 35 botte, 40 vorst- en 20 geestschade aan, met 120 terugslagkracht. Door het uithoudingsvermogen van de vijand te verminderen, bewegen ze veel langzamer dan normaal, dus je moet Frostner bij je hebben als je niet in het bergbioom bent.

Om zowel Frostner als de Iron Sledge te maken, kost het 1080 munten voor een totaal van negen Ymir Flesh. Als je het geld echter hebt gespaard, is het het meer dan waard.

Geef een antwoord