Mysterieuze pilaren zijn verschenen in Wacky Wizards en het is aan ons om ze te vernietigen voordat ze de kaart vernietigen! Na het afbreken van de vier pilaren en het stoppen van het ontstaan ​​van de kloof, krijgen spelers het Griekse helm-ingrediënt dat vervolgens kan worden gebruikt om allerlei nieuwe drankjes te maken. Lees hieronder verder om meer te weten te komen over het verkrijgen van dit ingrediënt.

Hoe het Griekse Helm-ingrediënt te ontgrendelen in Wacky Wizards

Nadat je in Wacky Wizards bent uitgekomen, ga je naar het raketschip en de grot waar we het Flamey-ingrediënt hebben gevonden. Tussen deze twee locaties zou een klein eiland moeten zijn met vier pilaren.

Om deze pijlers te vernietigen, moeten we een specifiek ingrediënt uit onze ingrediëntentabel naar elk ingrediënt brengen. Om te beginnen, teleporteer je terug naar je ketel, pak je het Chili- ingrediënt en keer je terug naar de pilaren. Met het Chili-ingrediënt in de hand, nadert u de ijspilaar en houdt u E vast om de Chili erop te gebruiken. Als je dit doet, moet de pilaar ontploffen!

Pak vervolgens het Ice Cream Cone- ingrediënt van je tafel en breng het naar de vuurkolom. Bij gebruik van dit ingrediënt op de pilaar zou het in stukken moeten brokkelen.

Het derde ingrediënt dat je naar het eiland moet brengen, is het ingrediënt Sunglasses, dat, wanneer het op de heldere pilaar wordt gebruikt, het in stukken zal afbrokkelen.

Ga ten slotte terug naar je tafel en pak het Dynamite- ingrediënt. Nadat je dit ingrediënt op de stenen pilaar hebt gebruikt en de kloof voorgoed hebt gesloten, zou het Griekse helmingrediënt in het midden van het eiland moeten verschijnen.

Om de Griekse helm aan je verzameling toe te voegen, teleporteer je gewoon terug naar je ketel, gooi je het ingrediënt erin en druk je op de Spawn-  knop om te beginnen met brouwen. Na slechts een paar seconden zou het Arrow Flurry- drankje moeten verschijnen.

Lijst met Griekse Helmdrankjes

De onderstaande lijst bevat alle momenteel bekende Griekse Helmdrankjes.

638 Pijl-vlaag Griekse helm Lanceer pijlen!
639 naamloos Griekse Helm + Girafhoef Ren te dicht bij de zon
640 Cast-bliksem Griekse helm + Ethereum-kristal Lanceer bliksem!
641 Kwal Griekse helm + kameleon Verander in steen
642 Trojaanse paard Griekse helm + hoefijzer Krijg een Trojaans paard-vriend die je volgt!
643 Spartaanse noedelarmen Griekse Helm + Pool Noodle Krijg Spartaanse noedelarmen

Op zoek naar meer Wacky Wizards-inhoud? Bekijk onze recente gidsen over hoe je het Egyptian Head-ingrediënt in Roblox Wacky Wizards kunt krijgen of hoe je het Paintbrush-ingrediënt in Roblox Wacky Wizards kunt krijgen hier op Volsiz!

Geef een antwoord