Er zijn veel verschillende upgrades in Slime Rancher 2. Sommige zijn goed voor traversal en sommige zijn goed in gevechtssituaties met hoge spanning. De watertank is er een die handig is voor spelers met een hogere moeilijkheidsgraad die een snelle manier nodig hebben om vijanden uit te schakelen. Deze upgrades kunnen moeilijk te ontgrendelen zijn als je net begint, maar deze gids kan helpen.

Waar upgrades te ontgrendelen in Slime Rancher 2

Het kan in het begin moeilijk zijn om dingen te upgraden en te ontgrendelen. De upgradelocatie is te vinden onder het huis van de speler in het Conservatorium. Om het ondergrondse Lab te vinden, moeten spelers naar de Plrt Marketplace gaan en naar links kijken. Er zal een donkere trap zijn die naar een verborgen gedeelte van de basis leidt. Hier kunnen spelers de Fabricator vinden, de machine die wordt gebruikt om de meeste upgrades in het spel te ontgrendelen.

Hoe de watertank te ontgrendelen in Slime Rancher 2

De watertank is handig, maar kan een beetje prijzig zijn. Vanwege de kosten is het waarschijnlijk dat spelers het niet vanaf het begin van het spel kunnen ontgrendelen. Om dit te maken, zijn enkele plorts (hengelaar- en plasplorts) nodig die niet toegankelijk zijn in de vroege stadia van het spel.

  • 450 Newbucks
  • 10 visserspercelen
  • 10 plas percelen
  • 10 Diepe pekel

Wat doet de watertank in Slime Rancher 2

De watertank kan handig zijn als hij wordt overspoeld door Tarr Slimes, een van de felste vijanden in het spel. Water, de zwakte van de Tarr Slime, spuit uit de tank en doet de bedreigingen op hun spoor smelten. Dit is van onschatbare waarde voor spelers die op hogere moeilijkheidsgraden spelen, aangezien zelfs één Tarr Slime het einde kan betekenen voor de speler en zijn Slimes.

Geïnteresseerd in andere handige Slime Rancher 2-gidsen en wil je meer lezen? Bekijk alle locaties van kaartgegevensknooppunten in Rainbow Fields in Slime Rancher 2 op Volsiz!

Geef een antwoord