Slime Rancher 2 brengt veel van dezelfde mechanica met zich mee als de eerste game als het gaat om het upgraden van apparatuur en het ontgrendelen van nieuwe functies in het spel. Sommige van de beste items in de game zijn afkomstig van upgrades en ontgrendelingen, dus het is belangrijk om deze monteur regelmatig opnieuw te bezoeken. De Jetpack is misschien wel een van de beste upgrades in het spel, en een waar spelers meteen naar toe moeten gaan als ze het spel beginnen.

Waar upgrades te ontgrendelen in Slime Rancher 2

Het kan in het begin moeilijk zijn om dingen te upgraden en te ontgrendelen. De upgradelocatie is te vinden onder het huis van de speler in het Conservatorium. Om het ondergrondse Lab te vinden, moeten spelers naar de Plrt Marketplace gaan en naar links kijken. Er zal een donkere trap zijn die naar een verborgen gedeelte van de basis leidt. Hier kunnen spelers de Fabricator vinden, de machine die wordt gebruikt om de meeste upgrades in het spel te ontgrendelen.

Hoe de Jetpack te ontgrendelen in Slime Rancher 2

Om de Jetpack te ontgrendelen, moeten spelers een paar verschillende items verkrijgen. Deze items staan ​​hieronder vermeld. Alle items kunnen worden gevonden door de wereld van Slime Rancher 2 te verkennen en rond te reizen.

  • 450 Newbucks
  • 10 Stralend erts
  • 10 fosforplots

Wat doet de Jetpack in Slime Rancher 2

De Jetpack is een essentieel item voor spelers die de open wereld willen verkennen en doorkruisen. De Jetpack staat geen onbeperkte vlucht toe, maar kan spelers een broodnodige boost geven om moeilijk te vinden gebieden op de kaart te bereiken.

Geïnteresseerd in andere handige Slime Rancher 2-gidsen en wil je meer lezen? Bekijk alle locaties van kaartgegevensknooppunten in Rainbow Fields in Slime Rancher 2 op Volsiz!

Geef een antwoord