De DioField is een RPG die een realtime tactisch systeem gebruikt, wat betekent dat het spel soms meedogenloos kan zijn als je aandacht niet 100% bij de bal is. Sparen is dus van het grootste belang om bij elke gelegenheid te doen. Hier is een gids over hoe u kunt opslaan in The DioField Chronicle.

Wanneer kun je sparen in The DioField Chronicles?

Je kunt alleen handmatig opslaan in het hoofdkwartier/de basis genaamd Elm Camp in The DioField Chronicle. Om dat te doen, drukt u op de Start-knop/ESC, drukt u op Opslaan en selecteert u een van de vier beschikbare slots.

Er is geen automatisch opslaan in The DioField Chronicle en je kunt nergens anders opslaan dan Elm Camp. Zelfs niet op het pre-missiescherm. Hierdoor is het erg om te vergeten om op te slaan, dus elke keer dat je teruggaat naar het hoofdkwartier, sla je op.

Kun jij redden in de strijd in The DioField Chronicle?

Je kunt in The DioField Chronicle ook niet opslaan in de strijd, dus je kunt doorgaan of de strijd verlaten, en alles wordt teruggezet naar de status van vóór de missie. Ook al kun je niet opslaan, The DioField Chronicle heeft een zeer vergevingsgezind checkpoint-systeem.

Elke keer dat een doelstelling in een missie wordt voltooid, wordt er een checkpoint gemaakt, zodat je naar dat checkpoint kunt terugkeren als er iets misgaat. Als een van uw eenheden arbeidsongeschikt wordt of als u op het punt staat te verliezen. Je kunt de voortgang terugzetten naar een vroeg tijdstip en een andere tactiek proberen. In plaats van de hele missie opnieuw te moeten ondernemen.

Voor meer, The DioField gidsen op Volsiz. Bekijk Hoe u uw bonus-add-on-inhoud kunt krijgen in The DioField Chronicle en Worden bazen beïnvloed door statuseffecten in The DioField Chronicle?

Geef een antwoord