Slime Rancher 2 is een behoorlijk groot spel in termen van verkenbaar gebied en spelers zullen tijdens hun reizen veel verschillende items verzamelen. Een van de grootste obstakels in het vroege spel is de beperkte draagkracht die de tanks van de speler vanaf het begin zullen hebben. Dit kan verholpen worden met de Tank Booster upgrade. Deze upgrade is een van de beste vroege game-upgrades die beschikbaar zijn.

Waar upgrades te ontgrendelen in Slime Rancher 2

Het kan in het begin moeilijk zijn om dingen te upgraden en te ontgrendelen. De upgradelocatie is te vinden onder het huis van de speler in het Conservatorium. Om het ondergrondse Lab te vinden, moeten spelers naar de Plrt Marketplace gaan en naar links kijken. Er zal een donkere trap zijn die naar een verborgen gedeelte van de basis leidt. Hier kunnen spelers de Fabricator vinden, de machine die wordt gebruikt om de meeste upgrades in het spel te ontgrendelen.

Hoe de Tank Booster te ontgrendelen in Slime Rancher 2

De Tank Booster is een van de gemakkelijkere upgrades om te ontgrendelen in het begin van het spel, omdat de plort-vereiste een relatief veel voorkomend slijmtype is. De Tabby Plorts die nodig zijn om deze upgrade te maken, zijn vrij vroeg in het spel te vinden, en het enige andere dat nodig is, is Newbucks. De volledige lijst met materialen die nodig zijn om deze upgrade te ontgrendelen, vindt u hieronder.

  • 450 Newbucks
  • 10 tabby-plots

Wat doet de Tank Booster in Slime Rancher 2

Met de Tank Booster kunnen spelers maximaal 30 eenheden meenemen van elk item dat ze kiezen om een ​​tanksleuf mee te vullen. De Tank Booster kan worden geüpgraded om later in het spel nog meer capaciteit mogelijk te maken, maar de eerste upgrade is de moeite waard om te ontgrendelen.

Geïnteresseerd in andere handige Slime Rancher 2-gidsen en wil je meer lezen? Bekijk alle locaties van kaartgegevensknooppunten in Rainbow Fields in Slime Rancher 2 op Volsiz!

Geef een antwoord