The Diofield Chronicles is een tactische RPG van Square Enix, met een ruig en meeslepend verhaal en een brede cast aan personages. Omdat het verhaal belangrijk is voor het conflict binnen The Diofield Chronicles, kan de taal waarin je speelt dit beïnvloeden. Hierdoor vraag je je misschien af ​​hoe je je taalinstellingen in The Diofield Chronicles kunt wijzigen.

Hoe u uw taal kunt veranderen in The Diofield Chronicles

Om uw taal in The Diofield Chronicle te wijzigen, klikt u op Opties in het hoofdmenu. Je zult verschillende opties zien, maar bovenaan staat een optie om je audiotaal en je ondertitelingstaal te wijzigen. Klik op welke u wilt wijzigen en selecteer vervolgens een taal. Zodra u het menu verlaat, zullen deze wijzigingen plaatsvinden.

Alle talen in The Diofield Chronicles

Er zijn een handvol opties om uit te kiezen in The Diofield Chronicles. Hoewel er slechts twee opties zijn voor de audiotaal, zijn er meer voor de ondertitelingstaal. Hier zijn alle talen waaruit u kunt kiezen in The Diofield Chronicles.

  • Audiotaal
  • Engels
  • Japans
  • Ondertitel Taal
  • Engels
  • Frans
  • Duits
  • Japans
  • Vereenvoudigd Chinees
  • Traditioneel Chinees

Ga voor meer informatie over The Diofield Chronicles naar How to save in The DioField Chronicle en How to fill the TP Gauge in The DioField Chronicle op Volsiz.

Geef een antwoord