Op zoek naar Black Metal in Valheim? Natuurlijk doe je dat, want Black Metal is een hulpmiddel dat wordt gebruikt voor enkele van de krachtigste wapens in het spel: de Black Metal Axe, het Black Metal Sword, het Black Metal Tower Shield… En vele andere. Oh, en hebben we al gezegd dat je het nodig hebt om op Loxes te rijden? Dat klopt, als je een nobel paard wilt, heb je daar ook Black Metal voor nodig.

Het vinden van Black Metal-afzettingen is echter moeilijk, omdat ze niet bestaan. Klopt; deze hulpbron kan niet worden verkregen door te minen. Maak je echter geen zorgen; hier leest u hoe u Black Metal in Valheim kunt vinden, plus elk recept voor het maken van Black Metal.

Valheim-tips | Valheim werkbank | Valheim reparatie | Valheim zaden | Valheim koopman | Valheim-biomen | Routekaart Valheim | Beste Valheim-wapens | Valheim Game Pass | Valheim Elder dagvaarding | Valheim cheats en spawn itemlijst

Om Black Metal Bars te maken, moet je eerst Black Metal Scrap aanschaffen. Hoe kom je aan Black Metal Scrap, hoor ik je vragen? Door Fulings te doden! Deze wrede goblins, alleen te vinden in het bioom van Plains, laten Black Metal Scrap na de dood vallen. Dus als je een heleboel verschillende Black Metal-wapens wilt maken en upgraden, moet je een hoop Fulings verslaan.

Als je eenmaal Black Metal Scrap hebt, moet je er Black Metal Bars van maken, wat wordt gedaan met behulp van een hoogoven. Dit doet hetzelfde als de Smelter, maar wordt gebruikt voor hogere versnellingen. Je kunt een hoogoven maken met een ambachtelijke tafel (20 stenen, 5 spiekernen, 10 ijzer, 20 fijn hout). Als je eenmaal een hoogoven hebt, verkrijg je Black Metal Bars door het Black Metal Scrap te smelten.

Vanaf hier kun je beginnen met het maken van de volgende Black Metal-wapens:

  • Black Metal Atgeir
  • Zwarte metalen bijl
  • Zwart metalen mes
  • Zwart metalen schild
  • Zwart metalen zwaard
  • Zwart metalen torenschild

Deze zullen enorm handig zijn bij het opnemen van Yagluth, dus veel succes!

Beste Valheim-pantser | Valheim Botmassa | Valheim vuursteen | Valheim crafting progressie | Zaden planten in Valheim | Hoe beren temmen in Valheim | Valheim gerst en vlas

Geef een antwoord