Vijanden in The DioField Chronicles vormen altijd een bedreiging vanwege één ding: vaardigheden. Vijandelijke vaardigheden hebben een groot doelgebied en richten veel schade aan, vooral bij hogere moeilijkheidsgraden. Je eenheden zijn vaak te traag om de meeste te ontwijken. Je kunt soms niet eens ontsnappen als meerdere vijanden hun vaardigheden tegelijkertijd activeren.

Het goede nieuws is dat vaardigheden tijd nodig hebben om te “casten” en kunnen worden geannuleerd. Hier is hoe.

Hoe vijandelijke vaardigheden te stoppen in The DioField Chronicle

Om een ​​vijandelijke vaardigheid te annuleren, gebruik je gewoon een vaardigheid of val je ze aan met een wapen dat een statuskwaal kan veroorzaken waardoor ze niets kunnen doen. Enkele veelvoorkomende voorbeelden zijn Stun, Freeze en Provoke. De statuskwaal komt niet altijd voor, dus zorg ervoor dat ten minste twee personages een ‘vaardigheidsonderbreking’ kunnen uitvoeren. Op deze manier heb je, als je eerste poging mislukt, een andere bondgenoot die de vaardigheid kan stoppen, zelfs als de andere afkoelt.

Als alternatief kun je ook een cavalier gebruiken om de vijand terug te duwen en het bereik van de vijandelijke aanval te verplaatsen. Deze methode werkt echter alleen tegen melee-vijanden. Het doelgebied van een pijl- of spreukvaardigheid verandert niet, hoe ver je de vijand ook duwt.

Alle vaardigheden die vijandelijke vaardigheden annuleren in The DioField Chronicle

Houd er rekening mee dat dit een bijgewerkte lijst is. We zullen meer vaardigheden toevoegen terwijl we het spel spelen.

Zwaard en schild

  • Shield Bash
  • Schildlading

Bijl

  • Bijl van genade

Boog

  • Stun Shot

Vuurwapen

  • Chaos Cluster (maar de kans is klein)

Personeel

  • Frostbind

toverstaf

  • IJsraket (maar de kans is klein)

De vaardigheden die een personage kan gebruiken, zijn afhankelijk van het wapen dat is uitgerust, dus vergeet ze niet te bekijken voordat je je aankoop doet.

Voor meer hulp bij The DioField Chronicle, bekijk enkele van onze andere berichten hier op Volsiz.

Geef een antwoord