Return to Monkey Island heeft veel leuke puzzels, en een van de grappigste is de boerenwedstrijd in de Fish-winkel. Zoals je je kunt voorstellen, is deze wedstrijd net zo elegant als het klinkt. Het is niet zo vies, en het is noodzakelijk voor het verhaal. Dus zet je schrap en bereid je voor op een boerenwedstrijd die nog nooit eerder is vertoond in de piratenwereld van Return to Monkey Island!

Hoe krijg je Blowfish in Return to Monkey Island Hard mode

Tijdens je avontuur in de Hard-modus heb je de eer om een ​​Chum te worden, een lid van een semi-geheim genootschap van verhalen vertellende piraten. Hun uitvalsbasis is een viswinkel in High Street en een plek waar je een kogelvis kunt vinden (je hebt hem later nodig). Praat met twee piraten in de hoek van de winkel om te proberen een boerenwedstrijd te winnen. Ze zullen graag meedoen, maar het eindigt elke keer in een gelijkspel. Neem deze stappen om een ​​boerenwedstrijd te winnen:

  • Speel deel 4 van Return to Monkey Island.
  • Praat met de piraat die op roebels van Scumm bar zit.
  • Vraag naar de exotische drank.
  • Neem de drank
  • Ga naar de viswinkel in High Street.
  • Slik exotische drank
  • Doe mee aan een boerenwedstrijd.
  • Gefeliciteerd, je hebt een kogelvis!

Hoewel deze wedstrijd gek lijkt, kun je Bella Fisher’s Golden Key niet krijgen in Return to Monkey Island in de Hard-modus zonder een vis. Dit is slechts een van de vele verschillen tussen de modus Casual en Hard. Nu je een kampioen boeren bent, kun je je zoektocht voortzetten om het geheim van Monkey Island te vinden.

Voor meer hulp bij Return to Money Island, bekijk de locaties van alle schedels op Monkey Island en hoe het hintboek werkt in Return to Monkey Island op Volsiz.

Geef een antwoord