The DioField Chronicle is een strategisch rollenspel dat het verhaal vertelt van risico, wraak en het overwinnen van tegenspoed. Of je nu kiest om in Normal of Hard te spelen, je zult al snel merken dat dit spel niet gemakkelijk is – zo erg zelfs dat elke eenheid altijd op het randje van de dood lijkt te staan. Daarom vraag je je misschien af ​​of de dood permanent is in het spel, zoals de klassieke modus van Fire Emblem.

Gelukkig staat er geen permadeath in The DioField Chronicle. Wanneer eenheden onbekwaam zijn, zijn ze slechts tijdelijk uit de strijd. Je kunt een andere eenheid bellen om ze te redden. Zodra een actieve eenheid je gevallen eenheid helpt om weer op de been te komen, zijn ze klaar om weer te vechten. Er is geen limiet aan het aantal keren dat u de reddingsmonteur van The DioField Chronicle kunt gebruiken. De zoektocht zal alleen mislukken als alle eenheden in de strijd vallen.

Als je denkt dat Rescue het spel te gemakkelijk maakt, kunnen we je verzekeren dat dit niet het geval is. Je kunt maximaal vier eenheden tegelijk besturen en het verliezen van een ervan is nadelig voor je succes. Wapens en accessoires zijn zo duur dat je een paar gevechten moet doorstaan ​​zonder iemands uitrusting te upgraden. Artikelen zijn verbruiksartikelen en even duur. EP’s, of de essentie waarmee je vaardigheden kunt gebruiken, zijn ook extreem beperkt op hogere moeilijkheidsgraden.

Als je missies kunt voltooien zonder dat een van je eenheden uitgeschakeld is, krijg je natuurlijk SP als beloning. SP’s kunnen worden gebruikt om vaardigheden te upgraden via de Skill Tree. De Skill Tree is toegankelijk via het pre-missiemenu of naast het instituut op je basis.

Voor meer hulp bij The DioField Chronicle, bekijk enkele van onze andere berichten hier op Volsiz.

Geef een antwoord