Als je informatie zoekt over het al dan niet spelen van Call of the Wild The Angler op het Steam Deck, dan ben je hier aan het juiste adres. Call of the Wild The Angler is een simulatiespel voor vissen in een open wereld. Evenzo is het een spel waarbij je moet proberen vis te vangen. De game biedt een realistische simulatie-ervaring van vissen. Hoewel de game voornamelijk voor één speler is, biedt de game ook ondersteuning voor online coöp-multiplayer voor maximaal 12 spelers. Spelers kunnen de open wereld van het spel verkennen en op zoek gaan naar visplekken. Veel spelers op het Steam Deck anticiperen dus op de beschikbaarheid van het spel op de handheld. Dit artikel gaat daarom over het al dan niet spelen van Call of the Wild The Angler op Steam Deck.

Als je naar het hoofdonderwerp van dit artikel gaat, kun je de laatste informatie vinden die je nodig hebt over het al dan niet spelen van de game op het Steam Deck door hieronder te lezen.

Kun je Call of the Wild The Angler op Steam Deck spelen?

Het officiële antwoord is NEE, aangezien de game niet officieel is gelanceerd op het Steam Deck. Het onofficiële antwoord is echter JA, want het is mogelijk om Call of the Wild The Angler op de handheld te spelen. Evenzo is het mogelijk om het spel op de handheld te spelen zonder officiële ondersteuning. Hoewel je de game op de handheld kunt spelen, is het ook belangrijk op te merken dat de game niet is geoptimaliseerd voor het Steam Deck. Het spel kan redelijk goed draaien, maar je kunt ook een aantal bugs of glitches tegenkomen. Vergeet ook niet om de in-game instellingen te verlagen om stabiele prestaties op het Steam Deck te krijgen.

Hoewel de game momenteel geen officiële ondersteuning voor het Steam Deck heeft, zijn de ontwikkelaars van plan hier verandering in te brengen. Evenzo hebben de ontwikkelaars officieel verklaard dat ze momenteel de mogelijkheid van officiële ondersteuning van de game op het Steam Deck onderzoeken. Dit is goed nieuws voor spelers die wachten op een geoptimaliseerde spelervaring op de handheld.

Dit was een artikel over het al dan niet spelen van Call of the Wild The Angler op het Steam Deck. Je kunt altijd op de hoogte blijven van Volsiz voor het laatste gamenieuws en handleidingen.

Geef een antwoord