Omega Strikers is een gratis te spelen competitieve game met snelle airhockey-gameplay. Dit wordt gecombineerd met een kampioenssysteem, waardoor mechanica wordt gecreëerd waarbij wordt gescoord en andere spelers worden uitgeschakeld. Om een ​​hype voor de game te creëren, organiseert de ontwikkelaar, Odyssey Interactive, een streamertoernooi dat loopt van 18 september 2022 tot 28 september 2022. Hierdoor vraag je je misschien af ​​welke streamers deelnemen aan de Omega Strikers Creator vs. Evenement.

Alle streamers in het Omega Strikers Creator vs. Event-toernooi

Er zijn verschillende grote namen in het Creator vs. Event in Omega Strikers. Je kunt meer te weten komen over het streamertoernooi door de officiële Omega Strikers Twitter te volgen. We hebben alle teamnamen en de streamer die het team ondersteunt hieronder vermeld.

Een team kiezen in het Omega Striker Creator vs. Event

Een team kiezen is ongelooflijk eenvoudig in Omega Strikers. Klik gewoon op de Creator vs. Event -knop in de rechterbovenhoek van het hoofdscherm. Hier zie je een lijst met deelnemende makers en hun plaatsing in het toernooi. Om een ​​team te kiezen, klikt u op de vervolgkeuzelijst hierboven en selecteert u een team. Je bent op elk moment vrij om van team te wisselen.

Welk team moet ik kiezen in het Creator vs. Event in Omega Strikers

Uiteindelijk maakt het niet uit welk team je kiest. Elk team heeft een unieke emote en de streamer van het winnende team ontvangt verschillende beloningen. Hoewel de meeste spelers geen invloed zullen hebben, wordt de emote van dat team permanent aan het spel toegevoegd en kan de streamer exclusieve cosmetica voor Omega Strikers maken. Je kunt dus je favoriete maker kiezen of degene met de beste emote.

Voor meer informatie over Omega Strikers, bekijk Best builds voor Drek’Ar in Omega Strikers en Best builds voor Luna in Omega Strikers op Volsiz.

Geef een antwoord