Er zijn verschillende wapens om te ontgrendelen, te verhogen en te gebruiken in Call of Duty: Modern Warfare 2 Beta. Het iconische MP5-machinepistool heeft een comeback gemaakt en is een wapen binnen het Lachmann-556 Assault Rifle-platform. Hier leest u hoe u de MP5 kunt ontgrendelen en de beste aangepaste klasse ervoor kunt bouwen.

Hoe de Lachmann Sub MP5 te ontgrendelen in Call of Duty Modern Warfare 2

Om de Lachmann Sub in Modern Warfare 2 uit te rusten, moet je eerst het Lachmann-556 Assault Rifle ontgrendelen door rang 16 te bereiken in de voortgangsboom van de multiplayer. Daarna moet je het pistool op niveau 11 brengen, waarmee je de Lachmann Sub of de MP5 kunt ontgrendelen. U kunt de SMG selecteren uit de ontvangerbevestigingssleuf voor het Lachmann-platform in de wapensmid.

Beste Lachman Sub MP5 Build Modern Warfare 2

Hoewel niet alle bijlagen op dit moment beschikbaar zijn, kun je het volgende gebruiken voor een krachtige Lachmann Sub-build in de buurt van het middenbereik in Modern Warfare 2 Beta:

 • Snuit: Lockshot KT85
 • Loop: FTAC M-Sub 12″
 • Voorraad: Geen voorraad
 • Onderloop: Lockgrip Precision-40
 • Tijdschrift: 40-ronde Mag

Ten eerste helpen de snuit en loop die hier worden gebruikt bij de verticale en horizontale terugslagcontrole, wat essentieel is voor het nauwkeurig landen van uw schoten. De FTAC 12-inch loop vergroot ook het schadebereik en de nauwkeurigheid van het geweervuur. Als je wilt dat je MP5 een beter richt-naar-beneden-zicht (ADS) en bewegingssnelheden heeft, rust dan de L38 Falcon 226 mm-loop uit.

Vervolgens verbetert de Lockgrip Precision-40 de verspreiding van het heupvuur en de nauwkeurigheid van het pistool verder om je een voorsprong te geven in gevechten van dichtbij. Hoewel alle bovengenoemde bijlagen de mobiliteit van het wapen tot op zekere hoogte schaden, brengt de No Stock dit in evenwicht door verschillende mobiliteitsfuncties aan het pistool toe te voegen. Ten slotte kun je het uitgebreide magazijn gebruiken voor wat extra kogels.

Beste Lachman Sub MP5 Uitrusting Modern Warfare 2

 • Primair: Lachmann Sub
 • Secundair: X12
 • Tactisch: flitsgranaat
 • Dodelijk: Frag Grenade
 • Perk-pakket
 • Basisvoordelen: Double Time en Battle Hardened
 • Bonusvoordeel: snelle handen
 • Ultiem voordeel: Ghost
 • Veldupgrade: Dode Stilte / Munitie Box

Blijf op de hoogte van Volsiz voor meer Call of Duty: Modern Warfare 2-content. Ga in de tussentijd naar ons artikel over Spelersfeedback die niet wordt overwogen voor aanstaande Modern Warfare 2-bètawijzigingen.

Geef een antwoord