Mario + Rabbids Sparks of Hope is het vervolg op de populaire Mario + Rabbids Kingdom Battle, en opnieuw worden Mario en zijn vrienden verstrikt in een spannend avontuur. Je gezelschap zal door verschillende werelden reizen op zoek naar de Sparks en Cursa verslaan. Maar hierdoor vraag je je misschien af ​​of je Mario in je feest in Mario + Rabbids Sparks of Hope moet gebruiken.

Is Mario vereist in je feest in Mario + Rabbids Sparks of Hope?

Het antwoord is nee – je hoeft Mario niet in je feest te gebruiken. Omdat Mario niet langer een statisch en verplicht lid van je team is, zoals Mario + Rabbids Kingdom Battle, kun je je favoriete personages mixen en matchen bij het maken van je feest.

Er zijn verschillende leden om uit te kiezen in Mario + Rabbids Sparks of Hope, waaronder iconische Mushroom Kingdom-personages en hun Rabbid-tegenhangers. Nu Mario niet langer nodig is, kun je kiezen uit elk personage in de cast bij het bouwen van je feest.

Dit leidt tot meer maatwerk en experimenteren met tactieken in de strijd. Het staat u natuurlijk nog steeds vrij om de bekende loodgieter in te zetten op uw feest. Elk personage heeft een andere speelstijl en vaardigheden, dus we raden aan om te experimenteren om de juiste party-comp voor jouw speelstijl te vinden.

Voor meer informatie over Ubisoft geeft een diepgaande kijk op Bowser, planeten en meer in Mario + Rabbids Sparks of Hope en Krijgt Mario + Rabbids Sparks of Hope DLC? op Volsiz.

Geef een antwoord