Snelle links

Karakteraanpassing is een functie in de Pokemon – franchise sinds Pokemon X & Y. Ondanks dat Pokemon Legends: Arceus zich afspeelt in het oude Sinnoh, hebben spelers gelukkig de mogelijkheid om het uiterlijk en de garderobe van hun personage te kiezen. Deze functies zijn klaar zodra de hoofdpersoon hun Survey Corps-uniform ontvangt, maar voor sommige spelers zijn de aanpassingsopties mogelijk beperkt.

Gelukkig zullen spelers, naarmate spelers verder komen in de hoofdcampagne van Pokemon Legends: Arceus, verzoeken ontgrendelen die de waren in de boetiek van Jubilife Village uitbreiden en het aantal beschikbare kapsels en kleuren in de kapsalon vergroten. Als spelers een nieuwe regio ontgrendelen, komt er een nieuw verzoek voor deze twee winkels. Verzoek 63: Fancy, Fashionable Wormadam, is het derde verzoek bij het voltooien van de kledingwinkel.

Ontgrendelingsverzoek 63

Om Request 63: Fancy, Fashionable Wormadam te ontgrendelen, moeten spelers het volgende doen:

  1. Voltooi aanvraag 24: Inspiratie van Hippopotas. Dit wordt ontgrendeld zodra spelers toegang hebben tot de Crimson Mirelands.
  2. Voltooi aanvraag 45: Shello’s van het Oosten en Westen. Dit wordt ontgrendeld zodra spelers toegang hebben tot de Cobalt Coastlands.
  3. Start missie 11: gevaarlijke hoogten schalen.

Voordat spelers naar de Coronet Highlands gaan, kunnen ze Anthe vinden met een verzoekpictogram boven haar hoofd. Als ze met haar praten, ontgrendelen ze Request 63. Ze wil Wormadam zien, een van Burmy’s geëvolueerde vormen. Fans die bekend zijn met de serie zullen weten dat Wormadam alleen voor vrouwen is en drie verschillende vormen heeft. Hoewel Anthe in haar laatste twee Requests spelers heeft laten zoeken naar beide versies van Hippopotas en Shellos, hoeven spelers haar gelukkig maar een van Wormadams vormen te laten zien.

Wormadam krijgen voor verzoek 63

Het goede nieuws is dat Wormadam in elke regio te vinden is. Het slechte nieuws is dat hij niet zoals zijn mannelijke tegenhanger, Mothim, door de velden kan zwerven. Spelers moeten hun Pokemon schuddende bomen laten aanvallen en hopen dat er een Wormadam tevoorschijn komt. Omdat Wormadam een ​​geëvolueerde vorm van Burmy is, heeft het een lagere spawn-snelheid. Spelers die worstelen om Wormadam te vinden, hebben misschien meer geluk door een vrouwelijke Burmy te vangen en haar niveau naar 20 te halen. Burmy evolueren kan gemakkelijk zijn als spelers het niet erg vinden om een ​​Exp te gebruiken. Snoep L.

Degenen die gewoon hun geluk willen blijven beproeven met het vangen van Wormadam, willen misschien kijken in hoger gelegen gebieden, zoals de Cobalt Coastlands of Coronet Highlands. Afhankelijk van zijn habitat zal Wormadam verschijnen met de volgende mantels/typering:

  • Plantenmantel Wormadam (Bug/Gras)
  • Sandy Cloak Wormadam (Bug/Ground)
  • Trash Mantel Wormadam (Bug/Staal)

Het is de moeite waard om te onthouden dat Anthe maar één Wormadam hoeft te zien. Het is niet nodig om alle drie de vormen te vangen, tenzij spelers enkele van Wormadam’s onderzoekstaken willen voltooien. Zodra ze er een hebben, kunnen ze het verzoek indienen om meer outfits in de winkel te ontgrendelen.

Pokemon Legends: Arceus is beschikbaar voor Nintendo Switch.

Geef een antwoord