Slime Rancher 2 is een opwindend simulatiespel dat beschikbaar is op pc en Xbox Game Pass, vol verkenning, landbouw en veel slijm. Je mag een nieuw mysterieus land van Rainbow Island verkennen en alle nieuwe Slimes ontdekken om voor te zorgen en te koesteren. Er wacht veel op het eiland om ontdekt te worden, zowel wezens als technologie. Je moet je uitrusting blijven upgraden en meer ruimte creëren voor je nieuwe vrienden door nieuwe dollars te verzamelen.

Newbucks is de belangrijkste valuta die in Slime Rancher 2 wordt gebruikt om percelen in de serre te kopen om je Slimes te huisvesten, voedsel te verbouwen of items op te slaan. Het wordt ook gebruikt om upgrades voor je Vacpack of items te kopen, waardoor ze een betere productie of nieuwe acties krijgen.

Uw totale newbucks worden weergegeven in de rechterbenedenhoek van het scherm. Je kunt meer verdienen door plorts te verkopen op de plortmarkt in je serre. Selecteer gewoon de plorts in je werkbalk en schiet ze in de poort aan de voorkant van de markt. U zult zien dat uw totale bedrag toeneemt terwijl u dat doet.

Het Plrt Market-bord zal ook onthullen hoeveel elke plort waard is. De beste manier om snel nieuwe dollars te verdienen, is door plorts te verkopen die meer waard zijn op de markt. De omhoog, omlaag en streepjes naast de Plrt-pictogrammen vertegenwoordigen de prijs die stijgt, daalt of gelijk blijft. U wilt dit in de gaten houden terwijl u doorgaat met het verkopen van uw geoogste percelen.

Hoe plorts te krijgen in Slime Rancher 2

Om plorts te krijgen, moet je je Slime zoveel mogelijk eten geven. Slimes laten Plorts los nadat ze hebben gegeten. Als u met uw muis over het type slijm beweegt, weet u wat hun dieet is. Probeer zoveel mogelijk van dit voedsel te verzamelen en schiet het dicht bij hen om ze te voeren en verzamel plorts om te verkopen. Afhankelijk van welk slijm je voedt, zal bepalen wat voor soort plort je krijgt.

Je kunt ook plorts in het wild tegenkomen van slijm die etende of oogstbare soorten zijn die een verbeterde Vacpack nodig hebben. Aangezien er in het wild veel voedsel groeit, is dit een geweldige manier om een ​​grotere hoeveelheid plorts van slijm te krijgen.

Je kunt ook je voedselbronnen starten in je serre, zoals tuinen of kippenhokken. Hierdoor heb je een continue voedselvoorraad voor je Slimes om plorts efficiënter en sneller te verdienen. Zorg ervoor dat je het voedsel kweekt dat je Slimes nodig hebben. Sommige Slimes zijn kieskeuriger dan andere.

Slimes houden van eten, en hoe meer je ze voedt, hoe meer plorts je kunt verdienen om in te wisselen voor nieuwe dollars in je zak. Als je een constante voedselvoorraad in je serre kunt opzetten, ben je in een mum van tijd helemaal klaar om je spaargeld op te bouwen.

Op zoek naar meer Volsiz Slime Rancher 2-inhoud? Bekijk onze gidsen Welke moeilijkheidsgraden moet ik kiezen in Slime Rancher 2? of Alle Map Data Node-locaties in Rainbow Fields in Slime Rancher 2!

Geef een antwoord