SP of vaardigheidspunten zijn middelen die je nodig hebt als je nieuwe vaardigheden in je Skill Trees wilt upgraden of ontgrendelen. Er zijn in totaal vier Skill Trees – één voor elk type eenheid in The DioField Chronicle – en ze delen allemaal één SP-pool. Als je je eenheden op maximale competentie wilt hebben, heb je veel SP nodig. Aanvallen kunnen immers maar zoveel doen. Vaardigheden zijn wat je gevechten wint in dit spel.

Kan ik grinden voor SP in The DioField Chronicle?

Je kunt SP niet malen. SP wordt beloond als je met succes optionele missies voltooit die je krijgt in je hoofd- en submissies (zoals “geen bondgenoten gevallen in de strijd”). Daarom is de snelste manier om SP te verdienen, de missies te voltooien wanneer je klaar bent om de uitdaging aan te gaan.

Wanneer je de zoektocht aangaat en de zijmissies in het begin te moeilijk lijken, maak je dan geen zorgen. Maak het gewoon af! Als je de missies niet voltooit, kun je het later opnieuw proberen in Practice Battle. De Practice Battle-tafel bevindt zich in dezelfde kamer als waar het Instituut zich bevindt.

Ga na twee verhaalgerelateerde gevechten naar de Oefengevecht-tafel en voer je vorige zoektocht opnieuw uit. Je moet voldoende overleveld zijn om het snel te wissen.

De zilveren voering hier is dat, aangezien eenheden van hetzelfde type één vaardigheidsboom delen, veel mensen tegelijk profiteren van je upgrades. Als je je SP-toewijzing verknoeit, kun je alles resetten met 10.000G. Maar aangezien het winnen van vroege gevechten je nauwelijks zal belonen met 1/10 van dat bedrag, is het het beste om voorzichtig te zijn met waar je je SP investeert.

Voor meer hulp bij The DioField Chronicle, bekijk enkele van onze andere berichten hier op Volsiz.

Geef een antwoord