In Splatoon 3 is een onderdeel van het maken van personages het kiezen van een ras, oogkleur, kapsel en het benoemen van het personage van de speler. Dat alle games spelers een optie geven om deze keuzes opnieuw uit te voeren, maar Splatoon 3 wel voor alle personageaanpassingen. Dit geldt zelfs voor de naam van het personage.

Namen zijn groot in Splatoon, omdat ze vaak het eerste zijn dat spelers opmerken in multiplayer. Na het zien van zoveel coole namen in het spel, kan een speler zich geïnspireerd voelen om hun namen in iets anders te veranderen. Gelukkig voor hen is het relatief eenvoudig om de naam die op de Splashtag verschijnt te veranderen.

Hoe de bijnaam te veranderen

Er is één voorwaarde waaraan een speler moet voldoen voordat hij zijn bijnaam kan wijzigen. Voordat ze toegang kunnen krijgen tot een manier om hun naam te wijzigen, moeten ze de Splatoon 3- tutorial voltooien. Om dit te doen, moet je vechten in één Tuft Battle.

Zodra de tutorial is voltooid, kan de bijnaam worden gewijzigd. Ga eerst naar de Battle Lobby om de bijnaam te wijzigen. Ga in de Battle Lobby naar het scherm naast de lift en klik erop. Als je erop klikt, gaat de speler naar een menu met opties zoals Splashtag bewerken, spullen ophalen, gevechtslogboeken en dergelijke. De optie om op te klikken om de naam te wijzigen, is echter Bijnaam wijzigen.

Dingen om in gedachten te houden voordat u de bijnaam wijzigt

Bijnamen kunnen maximaal 10 tekens lang zijn. Bepaalde woorden zijn verboden, zoals woorden die als profaan worden beschouwd. Sommige spelers doen speciale inspanningen om een ​​profaan woord in een bijnaam te krijgen, hoewel dat niet wordt aanbevolen omdat ze het risico lopen te worden verbannen als andere spelers ze melden. Iedereen kan de naam van een speler melden door alleen het personage in Splatsville te bekijken.

Wanneer een bijnaam verandert, verandert ook het ID-nummer. Ook laat Splatoon 3 zijn spelers hun bijnamen niet veranderen wanneer ze maar willen in een opwelling. Zodra een bijnaam is gewijzigd, moet de speler 30 dagen wachten voordat hij zijn naam weer kan wijzigen.

Onthoud dat bijnamen slechts één element in een Splashtag zijn. De tag kan worden aangepast door middel van titels, banners en het verzamelen van badges. In tegenstelling tot namen kunnen banners, titels en badges op elk moment worden gewijzigd. Tussen bijnamen en al het andere dat in een Splashtag past, is er veel ruimte om het personage van de speler te personaliseren.

Splatoon 3 is beschikbaar voor Nintendo Switch.

Geef een antwoord