Firefly-hangers zijn overal in The Last of Us Part 1 te vinden. Deze gids laat spelers zien waar ze ze kunnen vinden in The Suburbs.

 

Na de chaos die gepaard ging met het ontsnappen uit de stad Pittsburgh, weigert The Last of Us Part 1 het op te geven en een pauze van de actie toe te staan, in plaats daarvan blijft hij de spanning opvoeren door Ellie, Joel, Sam en Henry in steeds gevaarlijker situaties. Hoofdstuk vijf van The Last of Us Part 1 ziet de groep het rioolstelsel in de buitenwijken van Pittsburgh binnengaan terwijl ze proberen hun weg te vinden naar het rendez-vous van de radiotoren in de buitenwijken van de stad; ze ontdekken echter al snel dat ze niet de enigen zijn die daar beneden leven.

Het vinden van Firefly-hangers kan in de beste tijden lastig zijn, maar de donkere tunnels en verborgen doorgangen die de labyrintische rioolstructuur accentueren, maken het des te moeilijker om ze in dit hoofdstuk van het spel te vinden. Deze gids laat spelers zien waar ze alle vier Firefly-hangers in The Suburbs kunnen vinden om hen te helpen vooruitgang te boeken in de richting van de prestatie “Look for the Light”.

De buitenwijken | Riolen

Hanger 1 Van 3 | Josh Scheffler

Dit hoofdstuk begint met de groep die aanspoelt op een strand. Als je Joel weer onder controle hebt, ga je vooruit naar de blauw-witte boot en klim je omhoog. Zak naar beneden door de opening in het dek richting de achtersteven van het schip; de Josh Scheffler Firefly-hanger is hier beneden gevonden door een net.

Hanger 2 Van 3 | Robert Righetti

Nadat je de riolen bent binnengegaan, ga je door de tunnels totdat je een kleine opening in de muur aan de rechterkant tegenkomt waar water naar buiten stroomt, net voordat Joel en Ellie zich van Henry en Sam splitsen. Nadat je er doorheen bent gekropen, zal deze hanger onder een lichaam liggen bij wat voorraden aan de linkerkant van Joel.

Hanger 3 Van 3 | Eddie Fuentes

Na de hereniging met Henry en Sam, zal de groep een overstroomd gedeelte bereiken dat Joel een manier moet vinden om de groep over te steken. Links van het gebied staat een met mos bedekte auto onder een ingestorte weg; Als je onder water duikt, zie je de Eddie Fuentes Firefly-hanger bij de motorkap.

De buitenwijken | Buitenwijken

Hanger 1 Van 1 | Matthew White

De laatste tegenhanger van dit hoofdstuk wordt gevonden wanneer de bende uit de riolen opduikt en de buitenwijken binnenkomt. Door de straat helemaal rond te volgen, zal Joel uiteindelijk een doodlopende weg bereiken waar Ellie enkele grappen kan lezen; de hanger hangt aan een boomtak in de tuin bovenop het verhoogde platform net links.

The Last of Us Part 1 is momenteel beschikbaar voor PS5 en is in ontwikkeling voor pc.

Geef een antwoord