Op zoek naar Firefly hangers? Deze gids bevat alles wat spelers nodig hebben om ze te vinden in hoofdstuk zes van The Last of Us Part 1, Tommy’s Dam.

 

The Last of Us Part 1 speelt zich af in een wereld die is verwoest door een wereldwijde pandemie, waarbij de overgrote meerderheid van het menselijk ras wordt weggevaagd terwijl de natuur langzaam het door de mens gemaakte terugwint. Joel is een vermoeide smokkelaar en survivalist, gedreven om drastische maatregelen te nemen om in leven te blijven wanneer ze worden geconfronteerd met de gevaren van de nieuwe wereld. Wanneer hij wordt belast met een bedrieglijk eenvoudige bezorgklus, begeleidt hij een 14-jarig meisje, Ellie, die misschien de sleutel is tot het vinden van een vaccin tegen de schimmelinfectie die de wereld van The Last of Us Part 1 heeft verwoest..

Op hun reis om de Fireflies te vinden, een van de weinige organisaties die is uitgerust om een ​​vaccin te ontwikkelen, kan de speler een aantal hangers vinden die zijn achtergelaten. Deze kleine verzamelobjecten zorgen voor een subtiel stukje wereldopbouw en benadrukken hoe wijdverbreid de vuurvliegjes waren en hoe ver ze zijn gevallen in de afgelopen 20 jaar van maatschappelijke ineenstorting.

In hoofdstuk zes van The Last of Us Part 1 arriveren Joel en Ellie in Wyoming terwijl ze Tommy, Joels broer en voormalig Firefly opsporen. Terwijl het paar op weg is naar Jackson City, komen ze een functionerende hydro-elektrische dam tegen waar de dingen niet zo veilig zijn als ze lijken. Dit hoofdstuk geeft spelers meer inzicht in de relatie van Joel met Tommy en vult meer van de 20-jarige kloof tussen de proloog en hoofdstuk één.

Deze gids laat spelers zien waar ze de twee Firefly-hangers kunnen vinden die beschikbaar zijn in het Tommy’s Dam-hoofdstuk van The Last of Us Part 1 om vooruitgang te boeken naar de prestatie “Look for the Light”.

Tommy’s moeder | Hydro-elektrische dam

Hanger 1 van 1 | Ryan Oliverio

Na een ontmoeting met Tommy bij de dam, baant het paar zich een weg door de faciliteit totdat ze een grote kamer bereiken waar arbeiders een generator repareren. Volg Tommy naar de benedenverdieping tot hij bij een deur stopt. Vanaf hier draai je je om en ga je langs de generatoren naar de andere kant van de hal; deze hanger ligt op de grond in een kamer aan het einde.

Tommy’s moeder | Ranch Huis

Hanger 1 van 1 | Brent Pino

Later in het hoofdstuk zullen Joel en Tommy bij een ranch aankomen om Ellie te vinden. Als de speler binnenkomt, ga je naar rechts en ga je de kamer met de open haard in om de Firefly-hanger op een bureau te vinden.

The Last of Us Part 1 is momenteel beschikbaar voor PS5 en is in ontwikkeling voor pc.

Geef een antwoord