Je kunt je uitrusting in Valheim repareren, maar het zou je verbazen hoeveel nieuwe spelers dit hebben gemist. Dat is echter niet zo vreemd, aangezien de game de reparatieoptie niet vermeldt en de reparatieknop gemakkelijk over het hoofd wordt gezien.

Natuurlijk voelt het een beetje gek om continu nieuwe items te maken in plaats van de oude te repareren als je dit eenmaal doorhebt. Laten we dus, zonder verder oponthoud, eens kijken hoe we Valheim-wapens, gereedschappen, Valheim-pantsers en gebouwen kunnen repareren. Misschien wilt u ook eerst onze Valheim-werkbankgids bekijken, want dat is een essentieel onderdeel van het proces.

Valheim-tips | Valheim zaden | Valheim koopman | Valheim-biomen | Routekaart Valheim | Valheim Game Pass | Valheim Elder dagvaarding | Valheim cheats en spawn itemlijst | Valheim Botmassa | Valheim vuursteen | Valheim crafting progressie

Zodra je je werkbank hebt geplaatst en een dak boven je hoofd hebt, kun je beginnen met het repareren van je kapotte gereedschap. Communiceer met de werkbank en aan de rechterkant – als je gereedschap hebt gebroken – wordt een hamerpictogram gemarkeerd. Klik erop en het zal een van je tools repareren. Klik er nogmaals op en het zal een ander repareren, enzovoort. Het gaat door al je gereedschappen totdat ze allemaal zijn gerepareerd.

Het beste van gereedschap repareren in Valheim is dat het helemaal niets kost! Het repareren van tools is gratis, dus je kunt het zo vaak doen als je wilt zonder je zorgen te maken over het uitgeven van middelen.

Hoe gebouwen in Valheim te repareren

Als u beschadigde bouwdelen heeft, kunt u deze ook repareren. Rust de hamer uit, open vervolgens het bouwmenu en zorg ervoor dat het houten hamerpictogram is geselecteerd, gemarkeerd als “repareren”. Nu kun je alle onderdelen die schade hebben opgelopen, verzorgen door er met de linkermuisknop op te klikken. Je kunt zien welke beschadigd zijn, omdat als je eroverheen beweegt een gezondheidsbalk wordt weergegeven. Nogmaals, het repareren van bouwdelen kost helemaal geen middelen, dus je kunt je hele basis gratis repareren.

Geef een antwoord