Slime Rancher 2 brengt spelers terug naar een enorme open wereld met veel van dezelfde mechanica die ook in het spel verschijnen. Een van de meest ingrijpende dingen die spelers kunnen doen in Slime Rancher 2 is het upgraden van de vaardigheden en uitrusting van hun personage, maar het kan moeilijk zijn om erachter te komen hoe dit te doen.

Lablocatie in Slime Rancher 2

Om apparatuur in Slime Rancher 2 te upgraden, moeten spelers eerst het ongegronde lab vinden dat bijna verborgen is onder het conservatorium. Om dit lab te vinden, moeten spelers naar de Plrt Marketplace gaan en naar links kijken. Er moet een verduisterde trap zijn die naar een gebied onder de hoofdbasis in de serre leidt. Deze locatie is zeer gemakkelijk te missen, dus houd een oogje in het zeil.

Fabricatorlocatie in Slime Rancher 2

Zodra het Lab is gevonden, moeten spelers naar de Fabricator gaan. Deze machine bevindt zich diep in het ondergrondse Lab en is te zien in de afbeelding hierboven. De Fabricator is de machine waarmee spelers de meeste van de belangrijkste upgrades kunnen voltooien die ze tijdens het spel nodig hebben. Slime Rancher 2 gaat niet over snelheid, maar het hebben van upgrades die helpen bij het doorkruisen kan de voortgang in het spel enorm helpen.

Geïnteresseerd in andere interessante handleidingen voor Slime Rancher en wil je meer lezen? Kijk hoe je een gouden slijm krijgt in Slime Rancher op Volsiz!

Geef een antwoord