Met veel bloemen die overal in je dorp in Disney Dreamlight Valley groeien, ben je misschien een beetje in de war met alle soorten en kleuren. Er zijn madeliefjes, hortensia’s en twee soorten Penstemons. Naarmate je verder komt in het spel, zul je merken dat je Milkweed Flowers nodig hebt. Hier vindt u ze.

Waar kroontjeskruidbloemen plukken in Disney Dreamlight Valley

Kroontjeskruidbloemen groeien in de Glade of Trust. Het is een Biome die 5.000 Dreamlight nodig heeft om te ontgrendelen. Er zijn vijf verschillende kleuren Milkweed Flowers: blauw, oranje, oranje en rood, paars en wit. De oranje en rode kroontjesbloem is de zeldzaamste, maar lijkt geen specifieke spawn-eisen te hebben, zoals het tijdstip van de dag of het weer.

Alle bloemsoorten van Biome in Disney Dreamlight Valley

Dit is welke bloemvariëteiten je in elke Biome kunt vinden:

  • Plein: Vallende Penstemon, Paardebloem.
  • Peaceful Meadow: Rising Penstemon, Madeliefjes.
  • Dazzle Beach: Hortensia, Zonnebloem.
  • Forest of Valor: Star Lily, Bell Flower.
  • Glade of Trust: Kroontjeskruid.
  • Zonovergoten Plateau: Huislook, Bromelia.
  • Frosted Heights: Passion Lily.
  • The Forgotten Lands: Oost-Indische kers, ongeduldig.

Hulp nodig bij het vinden van andere Disney Dreamlight Valley-verzamelobjecten? Bekijk Waar je oesters kunt vinden in Disney Dreamlight Valley, Alle Sunstone Fragment Locations in Dreamlight Valley, of Hoe je Falling Water en Ice Heart kunt krijgen in Disney Dreamlight Valley hier in Volsiz.

Geef een antwoord