Een terugblik op OFK’s reis door het spel, zo vind je de foto’s die nodig zijn voor deze prestatie.

 

Naarmate spelers verder komen in de biopic van de indieband, zijn We OFK! , zullen ze niet alleen emotionele beslissingen nemen tussen de leden, maar zullen ze ook vijf echte nummers van de band spelen, waaronder hun hit ” Bedankt “. Dit is het laatste nummer dat in de game wordt gespeeld en spelers zullen ook de prestatie ‘ Bedankt voor de herinneringen’ verdienen.

Hoewel de game volledig moet worden gespeeld voordat ‘ Bedankt ‘ beschikbaar komt, kunnen spelers dit najaar een van de meer unieke indie-ervaringen spelen die beschikbaar zijn. Gelukkig, zelfs als de prestatie wordt gemist tijdens de eerste playthrough, kan deze gemakkelijk worden verdiend via de hoofdstuk- en nummerkeuze-opties in het hoofdmenu.

Wanneer gamers het einde van het spel bereiken, zal een van de hoofdpersonen, Itsumi, een dansvolle wandeling door de stad maken terwijl ‘ Bedankt ‘ op de achtergrond speelt. Terwijl ze verder wandelt, grijpt ze twee keer naar haar telefoon en, meer specifiek, naar de foto’s die erop staan. Op dit moment moeten spelers door de foto’s scrollen totdat ze in totaal 10 unieke foto’s zien. Spelers zullen dit niet in één keer kunnen doen en zullen tijdens beide gelegenheden door de telefoon moeten scrollen om dit te doen. Ze moeten er alleen voor zorgen dat ze allemaal uniek zijn om de prestatie te ontgrendelen.

Als spelers de prestatie missen, kunnen ze alleen het nummer opnieuw afspelen door het muzieknootsymbool naast de naam van de aflevering te selecteren, ” 5 – mix “. De voortgang naar deze prestatie wordt gereset wanneer het nummer opnieuw wordt afgespeeld, dus zelfs als de speler naar één foto of zelfs negen keek voordat hij de jam opnieuw speelde, moeten ze alle tien bekijken in één enkele playthrough van het nummer.

De OFK EP is momenteel beschikbaar op alle beschikbare muziekstreamingdiensten.

Wij zijn OFK! is nu beschikbaar op PS4, PS5, Nintendo Switch en pc.

Geef een antwoord