De bazen van de DioField Chronicle hebben zeer krachtige vaardigheden met een breed bereik, en bovendien hebben ze meerdere HP-balken die moeten worden opgebruikt. Statusaandoeningen, zoals gif en bevriezing, kunnen je mogelijk helpen ze sneller te verslaan of in ieder geval iets langer te overleven.

Als ze bijvoorbeeld op het punt staan ​​een krachtige vaardigheid te ontketenen, kun je Shield Bash gebruiken om ze te verdoven en die vaardigheid te annuleren. Wanneer de bazen voortdurend monsters van monsters oproepen, kun je ook een gebiedsbrede status-wankele spreuk uitspreken, zoals Frostbind, en je vingers kruisen.

Maar zullen je verdovings- en bevriezingspogingen zelfs werken?

Kan ik statusproblemen veroorzaken bij de bazen van The DioField Chronicle?

De kans op het landen van de statuskwaal zal zeker lager zijn, maar bazen kunnen nog steeds worden toegebracht door statuskwaaltjes.

Houd er echter rekening mee dat ze tijdelijke statusimmuniteit krijgen tegen de afwijking die ze zojuist hebben ontvangen. Een pictogram van de statuskwaal met een klein, zilveren schild bovenop verschijnt onder hun HP-balk om u hiervoor te waarschuwen. Als ze bijvoorbeeld zijn verdoofd, zijn ze een tijdje immuun voor verdoving.

Dus hoewel het niet echt efficiënt is om te proberen ze dood te vergiftigen, is het heel goed mogelijk om ze te verdoven of te bevriezen wanneer de omstandigheden dit vereisen. Vergeet niet om drie mensen mee te nemen die de genoemde aandoeningen kunnen veroorzaken, aangezien de kans dat ze niet landen vrij groot is. EP is ook beperkt.

Natuurlijk zullen er in latere hoofdstukken enkele bazen zijn die immuun zullen zijn voor statusproblemen. Je weet dat ze immuun zijn als je een reeks statusziektepictogrammen ziet met zilveren schilden aan hun HP-balk.

Voor meer hulp bij The DioField Chronicle, bekijk enkele van onze andere berichten hier op Volsiz.

Geef een antwoord