De Japan Egg-update in Adopt Me heeft een interessante selectie unieke huisdieren met verschillende variëteiten toegevoegd en we zijn er dol op. Het lijdt geen twijfel dat Adopt Me de meest gespeelde game van Roblox is en weet wat het publiek verwacht: veel unieke huisdieren en inhoud. Bovendien kunt u de beste waarde halen uit een huisdier dat u niet heeft verkocht en als de zeldzaamheid hoger is, kunt u meer krijgen. Ibis is zo’n huisdier dat verscheen in de Japan Egg-update en vrij ongrijpbaar en moeilijk te krijgen is. Ben je benieuwd naar de waarde en zeldzaamheid van Ibis? Lees het artikel verder om meer te weten te komen over de waarde en zeldzaamheid van Adopt Me and Ibis pet.

Adopt Me moedigt spelers aan om huisdieren op verschillende manieren in het spel te krijgen en zijn niet beperkt tot één specifieke methode. Je kunt huisdieren krijgen door eieren uit te broeden of door te ruilen met andere spelers. Om ervoor te zorgen dat het spel niet saai wordt, voegen ontwikkelaars regelmatig nieuwe huisdieren toe en zijn ze onderverdeeld in verschillende niveaus, zoals legendarisch, ongewoon, enz. Je hebt ook een beetje geluk nodig om legendarische spelers te pakken te krijgen, aangezien de RNG in het spel je normaal gesproken beloont met de gewone. Ibis is ook een van de huisdieren die onder die categorie vallen en kan voor spelers moeilijk te verkrijgen zijn. Als je een besluit hebt genomen over het nemen van dit huisdier, bekijk dan het onderstaande gedeelte.

Ibis-waarde en zeldzaamheid in Adopt Me

Ibis is een zeldzaam huisdier in Adopt Me dat bij de Japanse eierupdate is geleverd. Je kunt het Japan Egg van de Gumball-machine kopen voor $ 750 Bucks en dan hopen het uit te broeden tot een Ibis-huisdier. Je kunt dit huisdier echter ook krijgen via ruilen. Wat zijn waarde betreft, het is even vergelijkbaar met toendraviool en is het meest gewilde huisdier in de gemeenschap. Wat zijn uiterlijk betreft, heeft het een wit lichaam met een oranje kop en een zwarte snavel en ogen. Hij heeft oranje poten en vlekken op zijn veer van dezelfde kleur. Als je van plan bent om het huisdier aan te schaffen en je wilt weten voor welke items/huisdieren je kunt ruilen, bekijk dan het gedeelte hieronder, want we hebben er een paar opgesomd die even waardevol zijn voor Ibis en die je kunnen helpen de kans op handel.

1) Grow Potion
2) RGB-lijn
3) Woestijntrommel
4) Eagle Wings
5) Halloween Orange Pumpkin Voodoo Doll
6) T-Rex Rammelaar
7) Lime Slice Propeller
8) Raket Grappling Hook
9) Satellietballon
10) Orang -oetan
11) Eco Geel Maïskolfstrik
12) Nieuwjaarskraag
13) Auto
14) Zebra
15) Onzichtbare vleugels
16) Parkiet
17) Eenwieler
18) Maanrammelaar
19) Trompet
20) Wandelwagen met hoge hak

Dit besluit het artikel over de waarde en zeldzaamheid van Ibis-dieren in Adopt Me. We hopen dat je dit artikel met plezier hebt gelezen. Blijf op de hoogte voor meer updates over Adopt Me, huisdieren, nieuws en meer op Volsiz.

Geef een antwoord