Candace zal het eerste viersterren Hydro-personage zijn dat wordt geïntroduceerd in een Genshin Impact – update. Zowel Barbara als Xingqiu waren aanwezig bij de eerste release van het spel. Natuurlijk zijn fans enthousiast over haar, zowel als primeur voor de game en als prachtig ontworpen personage. Als je haar aan je selectie hebt toegevoegd en hulp nodig hebt bij het samenstellen van haar, hebben we wat richtlijnen voor je.

Candace’s speelstijl in Genshin Impact

Ze lijkt de elementaire schade neef van Yun Jin te zijn. Ze is uitgerust om een ​​off-field support te zijn die snel inschakelt om haar Elemental Burst te activeren, terugveegt naar een vijand via haar Elemental Skill en vervolgens een ander Main DPS-personage het over laat nemen. Ze geneest of beschermt niet (ondanks het feit dat ze er een draagt), maar ze zal veel schade toebrengen aan teams die Hydro-elementaire reacties willen gebruiken, zoals Bloom, Hyperbloom en Electro-Charge.

Beste wapens voor Candace in Genshin Impact

Je zult echt willen profiteren van Candace’s Elemental Burst. Ze heeft misschien niet het voordeel van veel andere Hydro-personages in haar teams, dus het zou handig zijn om een ​​wapen te kiezen met een Energy Recharge-substatistiek zoals de Favonius Lance of The Catch. De meeste schade van Candace schalen op haar Max HP, dus de driesterren Black Tassel zou ook een gemakkelijk te bouwen optie voor haar zijn.

Beste artefacten voor Candace in Genshin Impact

Candace heeft geen vierdelige Artifact-set die alleen voor haar is ontworpen. Een vierdelige Noblesse Oblige – set is nooit een slechte keuze voor ondersteunende personages. Als je de schade van Candace wilt vergroten, probeer dan tweedelige combinaties van Tenacity of the Millelith, Heart of Depth of Noblesse Oblige.

We raden een HP% uurwerk, een Hydro Damage% of HP% Goblet en een CRIT of HP% Circlet aan. Haar substatistieken kunnen elke vorm van HP, aanval, CRIT of Energy Recharge zijn. Elemental Mastery zou niet zo gunstig zijn in deze build als ze Hydro zou toepassen op vijanden om een ​​reactie op te zetten, en ze niet zelf zou triggeren.

Candace’s vaardigheden in Genshin Impact

Normale aanval – Glanzende speer – Guardian Stance

 • Normale aanval
 • Voert tot vier opeenvolgende speeraanvallen uit.
 • Geladen aanval
 • Verbruikt een bepaalde hoeveelheid stamina om naar voren te vallen en onderweg schade toe te brengen aan tegenstanders.
 • Invallende aanval
 • Valt vanuit de lucht naar de grond beneden, beschadigt tegenstanders langs het pad en richt AoE-schade aan bij een botsing.

Elementaire vaardigheid – Heilige ritus: Heron’s Sanctum

 • Candace’s vechtstijl is in staat om een ​​hele reeks vijanden af ​​te weren.
 • Tik
 • Ren naar voren met haar schild en richt Hydro schade aan.
 • Uitstel
 • Verhoogt haar schild om inkomende aanvallen van nabije tegenstanders te blokkeren, vormt een barrière die schade absorbeert op basis van haar Max HP en hydro-schade 250% effectiever absorbeert. Deze barrière houdt aan totdat de elementaire vaardigheid is ontketend.
 • Na een bepaalde tijd vastgehouden te hebben, zal Candace eindigen met opladen, en wanneer de vaardigheidsknop wordt losgelaten, verloopt de vaardigheidsduur, of wanneer de barrière wordt doorbroken, zal ze een springende aanval uitvoeren die Hydro-schade toebrengt aan tegenstanders voor haar

Elemental Burst- Sacred Rite: Wagtail’s Tide

 • Candace heft haar wapen hoog in de lucht en roept een goddelijke zegening op die AoE Hydro-schade aanricht op basis van haar Max HP en voortdurend het gebed van de Crimson Crown op je actieve personage verleent.
 • Gebed van de Crimson Crown
 • Karakters brengen verhoogde elementaire schade toe met hun normale aanvallen.
 • Telkens wanneer een personage het veld betreedt, ontketenen ze een kabbelende golf van water die Hydro-schade toebrengt aan nabijgelegen tegenstanders. Er is een beperkt aantal golven [drie] dat kan worden geactiveerd tijdens de duur van deze vaardigheid.
 • Sword, Claymore en Polearm-zwaaiende karakter(s) onder dit effect zullen een Hydro Infusion verkrijgen.

Passieve vaardigheden:

 • Naar het eerste licht van de dageraad
 • Vermindert het verbruik van klimuithoudingsvermogen voor uw eigen partijleden met 20%.
 • Niet stapelbaar met passieve talenten die exact dezelfde effecten bieden.
 • Aegis van gekruiste pijlen
 • Als Candace wordt geraakt door een aanval tijdens de Hold-duur van Sacred Rite: Heron’s Sanctum, wordt die vaardigheid onmiddellijk beëindigd.
 • Hemelse Koepel van Zand
 • Personages getroffen door het Prayer of the Crimson Crown veroorzaakt door Sacred Rite: Wagtail’s Tide zullen 0,5% meer schade toebrengen aan tegenstanders voor elke 1.000 punten van Candace’s Max HP wanneer ze elementaire schade toebrengen met hun normale aanvallen.

De sterrenbeelden van Candace in Genshin Impact

 • Terugkerende erfgename van de Scarlet Sands: Constellation level één.
 • De duur van het effect van Prayer of the Crimson Crown, geactiveerd door Sacred Rite: Wagtail’s Tide, wordt met drie seconden verlengd.
 • Moon-Piercing Brilliance: Constellatie niveau twee.
 • Wanneer Sacred Rite: Heron’s Guard tegenstanders raakt, wordt de Max HP van Candace gedurende vijftien seconden met 20% verhoogd.
 • Hunter’s Smeek: Constellatie niveau drie.
 • Verhoogt het niveau van Sacred Rite: Wagtail’s Tide met drie.
 • Het maximale upgradeniveau is 15.
 • Sentinel Eed: Constellatie niveau vier.
 • Verkort de Hold-cd van Sacred Rite: Heron’s Guard zodat deze hetzelfde is als die van de Tapping-cd.
 • Heterochromatische blik: sterrenbeeld niveau vijf.
 • Verhoogt het niveau van Sacred Rite: Heron’s Guard met drie.
 • Het maximale upgradeniveau is 15.
 • The Overflow: Constellatie niveau zes.
 • Wanneer personages (exclusief Candace zelf) die zijn getroffen door het gebed van de Crimson Crown veroorzaakt door Sacred Rite: Wagtail’s Tide elementaire schade toebrengen aan tegenstanders die normale aanvallen gebruiken, wordt een aanvalsgolf ontketend die AoE Hydro-schade toebrengt gelijk aan 15% van Candace’s Max HP.
 • Dit effect kan elke 2,3 seconden worden geactiveerd en wordt beschouwd als elementaire burst-schade.

Wat je nodig hebt om Candace te beklimmen in Genshin Impact

Om Candance te beklimmen heb je de standaardhoeveelheden Experience Books en Mora nodig, evenals Varunada Lazurite-stukken, Red Satin-stukken, Redcrest-vruchten en Light Guiding Tetrahedrons, gedropt door de Semi-Perpetual Control Matrices. Omdat ze zo zwaar schaalt op haar Max HP, zou het gunstig zijn om haar te nivelleren naar 90.

Om haar talenten naar een hoger niveau te tillen, heb je meer Mora- en Red Satin-stukken nodig. Je hebt ook Teachings of Admonition van het domein Steeple of Ignorance nodig, evenals Tears of the Calamitous God van de wekelijkse baas van Raiden Shogun.

We raden aan om haar Elemental Burst prioriteit te geven boven haar Elemental Skill. Je kunt haar normale aanvallen nivelleren als je wilt, maar dit zou een veel lagere prioriteit hebben.

Beste teamgenoten voor Candace in Genshin Impact

De meeste Sumerische karakters horen in een of andere vorm van een op Dendro-reactie gebaseerd team. We raden aan om haar te gebruiken als ondersteuning in een Bloom- of Hyperbloom -teamcomp. Probeer haar uit met Dendro-, Hydro- en Electro-personages zoals The Dendro Traveler, Nahida, Nilou of Cyno. Je kunt haar ook gebruiken in een Electro-Charge- team met Fischl, Yae Miko of Raiden Shogun.

Bouwhandleidingen nodig voor andere Sumerische personages? Bekijk de beste Dori-builds in Genshin Impact – wapens, artefacten en meer! of Beste Cyno-builds in Genshin Impact – wapens, artefacten en meer! hier in Volsiz.

Geef een antwoord