Als je op zoek bent naar de best mogelijke Healer-build in Xenoblade Chronicles 3 om te vechten in een eindeloze oorlog, dan ben je hier aan het juiste adres. Hieronder hebben we alle acht Healer-klassen gerangschikt, zodat je het beste geïnformeerd kunt worden over de helden met de beste vaardigheden.

Healer Class Tier List voor Xenoblade Chronicles 3

S-Tier Healer Klassen Medic Gunner: De startklasse voor de Medic Gunner is Eunie. Ze kan zowel vijanden als gezondheid snipen met haar combo zeis en geweer. Bovendien kan ze samensmelten met Taion om een ​​ultieme mech-genezer te creëren.
Tactician: De held voor Tactician is Taion. Terwijl Eunie oorspronkelijk het mech-pak bedient, kan Taion later hun eigen vorm ontgrendelen die zijn vaardigheden in de vechtsporten toepast. Hoewel niet per se een betere genezer dan Eunie, zijn zijn vechtvaardigheden een belangrijke reden waarom we hem in de S-Tier opnemen.
A-Tier Healer-klassen War Medic: Valdi is de held van de War Medic en ook het eerste bijpersonage dat permanent kan blijven. Hij heeft geen mecha-pak, maar hij is buitengewoon bedreven met een pistool.
Thaumaturge: De held voor Thaumaturge is Teach, een dynamisch personage dat behoorlijke helende vermogens biedt. Zijn favoriete wapen is een stok met energiestralen die aan beide uiteinden uitstralen. Afgezien van het feit dat het super rad is, geeft dit wapen hem ook een duidelijk voordeel ten opzichte van andere genezers in termen van kracht.
B-Tier Healer Klassen Betekenis: Door het draaien van de vlag kan Fiona velden creëren die gezondheids- en defensieve statistieken terugkrijgen. Hoewel ze niet de beste vechter is, is ze een goede genezer.
Troubadour: Miyabi is een prima genezer als ze eenmaal is ontgrendeld. Haar wapens zijn twee fans die niet ver reiken of zware schade aanrichten, hoewel ze in staat is om een ​​feestje weer helemaal gezond te maken.
Strategos: De held voor Strategos is Isurd. Hij gebruikt wapens die vergelijkbaar zijn met Taion, en hoewel hij technisch sterker en beter is dan Taion te genezen, kan hij niet samensmelten in het mech-pak met Eunie.
F-Tier Healer-klassen Lifesafe: Nia, en Lifesafe als een klasse in het algemeen, zou een S-Tier-opname zijn als het niet was dat ze worden ontgrendeld nadat de game is verslagen. Zodra je dat punt in het spel hebt bereikt, heb je haar niet echt nodig, hoewel ze cool is om in het feest te hebben.

Het is vermeldenswaard dat alle lijsten met niveaus afhankelijk zijn van wat je specifiek nodig hebt voor je speelstijl. We ontdekten dat deze lijst met niveaus het beste voor ons werkte. Laat ons in de reacties hieronder weten of het ook voor jou heeft gewerkt!

Op zoek naar meer Xenoblade Chronicles 3-content op Volsiz? Bekijk Hoe je zandduinen oploopt in Xenoblade Chronicles 3.

Geef een antwoord