De Final Fantasy XIV Letter van de Producer Live, of Live Letters, zijn de beste manier om bij te praten over wat er gaat gebeuren in de volgende patch van FFXIV. En Square Enix heeft zojuist details van de volgende editie onthuld.

Op 8 oktober wordt de Letter from the Producer LIVE Part LXXIII uitgezonden, als onderdeel van een enorme 14-uur durende liveshow die Square Enix host op FFXIV. De stream zal zowel reflecteren op patch 6.2 als alles behandelen om naar uit te kijken in patch 6.25, het aanstaande tweede deel van de 6.2-updatecyclus.

Tijdens het evenement zullen presentatoren Naoki Yoshida (Yoshi P), de producent van de game, en Toshio Murouchi, de wereldwijde communitymanager van de games, in gesprek gaan met verschillende gasten van storydesigners om deze twee belangrijke patches te doorbreken.

De vorige keer gaf de Live Letter ons een diep inzicht in hoe de 6.2-patch precies zou uitpakken. Deze keer verwachten we de eerste solide details over elementen zoals de nieuwe Relic Weapons, de nieuwe Hildebrand-speurtochten en meer.

Kortom, zoals altijd zijn de Live Letters niet te missen, en deze oktobereditie is niet anders!

Voor meer Final Fantasy XIV-nieuws en informatie, bekijk Yoshi P reageert op FFXIV Abyssos: The Eighth Circle (Savage) nerfs op Volsiz.

Geef een antwoord