Als onderdeel van de update die op 22 september 2022 naar de PTB komt, krijgen verschillende Perks een revisie. Zowel Killers als Survivors krijgen veranderingen die van invloed zullen zijn op Trials, waarbij Killers het aangeboren vermogen krijgen om Mori de laatste Survivor en Survivors te leren hoe ze moeten opstaan ​​nadat ze zijn neergehaald.

Dead by Daylight bijgewerkte voordelen

Slugging wordt ontmoedigd in Dead by Daylight, aangezien Survivors nu de mogelijkheid hebben om na 45 seconden van de grond te komen. Daarvoor hadden overlevenden een extraatje nodig waarmee ze weer konden staan. Als zodanig is de mogelijkheid om zichzelf op te rapen verwijderd uit Unbreakable, Soul Guard, No Mither en Boon: Exponential. Bovendien is Unbreakable verder geüpdatet om de zelfherstelsnelheid van het sterven met 80/90/100% te verhogen.

Het is een reeks veranderingen die zeker de meta moeten verschuiven en de manier waarop matches verlopen moeten veranderen. Moordenaars zullen waarschijnlijk wat agressiever zijn om ervoor te zorgen dat Survivors beneden blijven, terwijl sluwe Survivors schijnbaar negen levens kunnen hebben. Dit eeuwige kat-en-muisspel gaat door, in ieder geval voor een nieuwe update.

Ga voor meer Dead by Daylight-goodies naar Hoe werkt Last Standing in Dead by Daylight? Uitgelegd op Volsiz.

Geef een antwoord