Fans van Diablo kunnen Diablo Immortal bekijken voor een mobiele demon-slaying-ervaring. In deze mobiele Diablo – titel beginnen spelers aan een reis van eindeloze strijd tegen de krachten van de Burning Hells net na Diablo’s recente nederlaag in Diablo 2. Voordat de Nephalem in Diablo 3 arriveert, beginnen spelers met Diablo Immortal in de stad Westmarch, waar hun eerste hulp bij het verlossen van de ondoden en sekteleden een wereldomvattende samenzwering zullen ontrafelen die ze misschien moeten stoppen.

Hoewel ze niet begiftigd zijn met het bloed van zowel engelen als demonen, hebben avonturiers in Diablo Immortal de mogelijkheid om items en werktuigen uit te rusten die hen een solide voorsprong geven op de felste handlangers van de Burning Hells. Een deel van deze items zijn Charms, die dienen als een van de vele manieren van de titel om de statistieken van een speler enorm te verbeteren.

Een Diablo 2-referentie

Voordat spelers van Diablo Immortal dieper ingaan op het idee van Charms in het spel, kan het helpen om een ​​beetje context te krijgen over waarom ze daar in de eerste plaats bestaan. Waar Runes kunnen worden gecombineerd om verschillende edelstenen te creëren die nieuwe bonussen en vaardigheden geven aan gesockte items, zijn Charms nog een andere manier om iemands Diablo Immortal – personage te verbeteren. Ze komen ook uit Diablo 2, waar ze een vergelijkbare monteur bedienen.

Anders dan in Diablo Immortal, waar een Charm als uitrustingsitem dient, wordt de Diablo 2- Charm in plaats daarvan in de inventaris geplaatst. Net als een echte charme die meestal in iemands persoon wordt bewaard, werken Charms in Diablo 2 alleen wanneer ze in de eigenlijke inventaris worden geplaatst. Niet alleen dat, Charms zijn er ook in verschillende vormen en maten, waardoor spelers verder worden gedwongen hun benadering van inventaris te optimaliseren.

Charms in Diablo Immortal: krijg vaardigheidsboosts

Net als zijn Diablo 2 – tegenhanger, worden Charms in Diablo Immortal specifiek gebruikt om de vaardigheden van een speler te verbeteren. Om ze verder te verbeteren, moet je er vaardigheidsstenen op gebruiken, hoewel er een bepaald geluksniveau bij komt kijken als je ze optimaliseert voor gebruik door een speler. Hier zijn andere dingen die spelers misschien willen weten over Charms voordat ze er diep in duiken:

 • Niveauvereiste: spelers krijgen op elk moment tijdens hun playthrough toegang tot Charms, maar kunnen alleen worden uitgerust bij het betreden van Level 56 en later. Hoewel dit vrij vroeg is in de algemene Diablo Immortal -ervaring van een speler, kunnen ze het beste gereserveerd worden totdat spelers vertrouwd zijn met een build waarop ze zich willen concentreren.
 • Inhoud van het eindspel: Voordat spelers hun Charms beginnen te verbeteren zodra ze deze hebben verkregen, is het belangrijk op te merken dat ze van hetzelfde kaliber zijn als een Legendary Gem. Ze worden meestal gebruikt om het slijpen van het eindspel te optimaliseren, vooral in de moeilijkere Hell-moeilijke formaten van het spel.
 • Duur om te upgraden: een reden waarom spelers zich nog niet moeten concentreren op het upgraden van Charms, is hoe duur ze zijn om te upgraden, vanwege de hoge resourcevereisten die ze hebben. Dit komt bovenop de gerandomiseerde elementen die betrokken zijn bij het beveiligen van geoptimaliseerde upgrades die spelers toch willen, wat hen kan dwingen om Charms te herhalen om ze volledig tot hun recht te laten komen.
 • Niet altijd Klasse-gerelateerd: Veel van de Charms die spelers tijdens het spel zouden verkrijgen, zijn waarschijnlijk gerelateerd aan andere Klassen, dus ze moeten ervoor zorgen dat de Charm die ze van plan zijn uit te rusten, een Vaardigheid is die hun Klasse bezit. Een Cyclone Strike Monk heeft bijvoorbeeld altijd de kans om een ​​Soulrift-gerelateerde Charm te openen, wat alleen Necromancers ten goede komt.
 • Modifiers veranderen niet: Helaas kunnen spelers de bonusmodifier in de Charm die ze bezitten niet verbeteren. Dit is waar het op geluk gebaseerde herrolling-systeem van de game van pas komt.

Charms verkrijgen in Diablo Immortal

Voordat spelers zich bezighouden met het nitpicky deel van het opnieuw uitrollen van vaardigheidsverbeteringen in hun Charms, helpt het om op zijn minst te identificeren wat ze het beste kunnen doen om ze te verkrijgen.

Ondanks de arbeidsintensieve aard van het upgraden van Charms, hebben spelers in ieder geval veel andere manieren om ze te verkrijgen. Afhankelijk van de voorkeuren van de speler, kunnen spelers Charms proberen te verkrijgen via de volgende methoden:

Beloningen voor dagelijkse activiteiten

Een zekere manier waarop spelers Charms kunnen pakken, is via de Daily Activity – beloningen. Via de Codex hebben spelers toegang tot het Battle Pass-menu en kunnen ze zien welke doelen ze moeten bereiken om Battle Points te verdienen voor hun Passes.

Een onderdeel van dit menu zijn echter de beloningen voor dagelijkse activiteiten, waarbij het voltooien van alle drie een (1) eenvoudige charme verdient. Er is het voorbehoud van spelers die geen bonussen krijgen voor de vaardigheden die ze verkiezen voor hun gebroken Diablo Immortal – builds, maar dit is de meest gegarandeerde manier om een ​​Charm in het spel te verkrijgen.

Battle Pass-beloningen

Een van de beste manieren waarop spelers Charms kunnen pakken, is door middel van Battle Pass-beloningen. Net als bij andere games, biedt Diablo Immortal een Battle Pass die spelers verschillende beloningen geeft, afhankelijk van hoe ze verschillende doelen voltooien. Sommige Battle Passes bieden Simple Charms als beloning.

Niet alle Battle Passes bieden echter Charms, dus spelers moeten goed opletten wat de Passes bieden voordat ze hun doelen nastreven. Bovendien is er ook de mogelijkheid dat spelers Charms krijgen, maar niet voor Vaardigheden die hun Classes bezitten.

Hilts Trader-aanbiedingen

Spelers kunnen elke week maximaal drie (3) Charms kopen bij de Hilts Trader, die elk 100 Hilts kosten. De meeste van deze charmes zijn gewoon eenvoudige charmes, die vaardigheidsverbeteringen kunnen bevatten voor elk soort klasse.

Niet alleen dat, de Hilts Trader biedt elke dag verschillende items aan. Dit betekent dat er altijd een kans is dat Charms geen deel uitmaakt van de huidige selectie voor die specifieke dag. Als spelers echter Charms in de lijst zien, zijn ze er in ieder geval zeker van dat ze ze kunnen kopen, in tegenstelling tot andere methoden.

Bounty’s voltooien van het Bounty Board

Een van de dagelijkse taken die spelers kunnen doen in de Diablo Immortal – gameplay zijn premies van het premiebord. Als je naar deze locatie in Westmarch gaat, kunnen spelers elke dag maximaal acht (8) premies doen, waarbij je verschillende monsters moet doden in ruil voor verschillende beloningen.

Er is altijd een kans dat je Charms krijgt door Bounties te voltooien, maar de kans dat dit gebeurt is erg klein, dus Diablo Immortal – gamers moeten niet de fout maken om altijd Charms van het bord te verwachten. Spelers kunnen gedurende de week tot 56 Bounties behalen, dus er is altijd een kans om zelfs basis Charms te krijgen na het voltooien van dit proces.

Charms aanpassen in Diablo Immortal

Zoals gezegd, hoewel Charms in Diablo Immortal -gameplay de vaardigheden van een speler verbeteren, bevatten ze niet altijd verbeteringen voor hun klasse. Soms kan een Charm verbeteringen bevatten die in plaats daarvan bonussen toekennen aan andere Class Skills. Dit geeft spelers een groot aantal aanpassingsopties, die allemaal hun ervaring met het omgaan met Charms tijdens het spel kunnen verbeteren. Dit zijn die opties:

 • Berging: de primaire methode om upgradematerialen te verkrijgen, spelers moeten de huidige Charms die ze al hebben voor speciale items redden.
 • Upgraden: een methode die spelers kunnen gebruiken om hun Charms te verbeteren, is door te upgraden, waardoor hun Charms meer bonussen krijgen.
 • Opnieuw rollen: Een laatste redmiddel dat spelers hebben als ze ontevreden zijn over de prestaties van hun Charms, is door opnieuw te rollen, wat in wezen nieuwe statistieken dwingt om in hun Charms te verschijnen.

Modificatie 1: Charms redden

De eerste en eenvoudigste wijziging die spelers aan hun Charms kunnen doen, is ze te redden. In de kern redden spelers hun charmes als degenen die ze bezitten niet noodzakelijk passen bij het personage dat ze gebruiken. Dit is een geweldige manier om ervoor te zorgen dat willekeurig verkregen Charms altijd hun nut hebben, vergelijkbaar met de flexibiliteit van Diablo Immortal Legendary Gems. Bij het uitvoeren van een berging via hun Charms, kunnen ze dit doen met twee primaire opties:

 • Basic Salvage: Spelers hebben de mogelijkheid om een ​​normale Salvage te doen met hun Rank 1 Charms. Dit levert ze 10 Alchemical Powder op, dat wordt gebruikt voor verdere upgrades. Ze kunnen dit doen met de Charm Craftsman, en dat ze alleen Charms kunnen redden op Rank 1 .
 • Skill Stone Salvaging: Een andere methode die spelers kunnen gebruiken als het gaat om Salvaging, heeft te maken met het uitgeven van 500 Platinum. Dit levert ze één (1) vaardigheidssteen op die alle bestaande bonusvaardigheden binnen de gebruikte charme bevat. Behendigheidsstenen kunnen worden gered van elk type charme.

Wijziging 2: Charms upgraden

Een van de meest elementaire manieren om een ​​Charm in Diablo Immortal te verbeteren, is door middel van Upgrades. Om dit te doen, moeten spelers naar de Charm Craftsman in Westmarch gaan, die zich in de buurt van de Wolf Gate in het zuidelijke deel van de stad bevindt. Daarna moeten ze Upgrade selecteren, wat 20 Alchemical Powder kost.

Er zijn momenteel 5 Ranks die elke Charm kan verkrijgen, en ze beginnen allemaal bij Rank 1. Als zodanig hebben spelers 80 Alchemical Powder nodig om Charms te verbeteren tot hun maximale Rank. Elke nieuwe behaalde rang zal een willekeurige Vaardigheidsbonus toekennen aan de Charm, waarvan er in totaal vijf (5) kunnen zijn tegen de tijd dat ze de laatste rangschikking bereiken. Net als bij het verkrijgen van een Charm, levert elke upgrade binnen de Charm niet noodzakelijkerwijs een Vaardigheid uit de Class van het personage op.

Wijziging 3: Charms opnieuw rollen

Gezien het feit dat elke Charm maximaal vijf (5) willekeurige vaardigheden kan hebben, is er altijd een kans dat spelers niet alleen de vaardigheidsbonussen die ze hebben, maar ook de bonusmodifier zelf leuk vinden. In deze situaties kunnen spelers besluiten om de bonussen in hun Charms opnieuw te rollen.

Zoals vermeld, kunnen spelers dit alleen doen door middel van Skill Stones, wat betekent dat hun bestaande Charm zal worden omgezet in een Skill Stone, die vervolgens in een andere bestaande Charm wordt ingevoegd. Dit lijkt veel op aspecten van de Diablo 3 -grind, die ook meerdere “rerolling” -mogelijkheden biedt.

Een vaardigheidssteen doordringen

Het invoegen van een vaardigheidssteen in een bedel is eigenlijk vrij eenvoudig. Wanneer ze de Charm Craftsman ontmoeten, kunnen spelers eenvoudig “Imbue” kiezen en een vaardigheid selecteren die ze willen overschrijven binnen een bestaande Charm. Theoretisch kunnen spelers eindelijk de kans krijgen om een ​​bonus ten gunste van een Class Skill in te voegen in een andere Charm die een andere bonus heeft.

Vaardigheidsbonus geen garantie

Het doordrenken van een Skill Stone om een ​​statistiek te krijgen die spelers willen, hoeft niet altijd in hun voordeel te zijn. In de kern, wanneer spelers een bestaande vaardigheidssteen doordrenken met een charme, hebben ze slechts 20 procent kans om de klassevaardigheid te krijgen die afkomstig is van de originele vaardigheidssteen van de vaardigheid.

Niet alleen dat, maar de ingevoegde Skill Stone zal een Class Skill toekennen met een willekeurige modifier los van de originele waarden. Telkens wanneer spelers een vaardigheidssteen in een nieuwe charme plaatsen, is de kans groot dat de bonus de volgende modificatie zal geven:

 • +2% Bonus: 75% kans
 • +4% Bonus: 19,5% kans
 • +6% Bonus: 4% kans
 • +8% Bonus: 1% kans
 • +10% Bonus: 0,5% kans

Diablo Immortal is beschikbaar voor iOS, Android en pc.

Geef een antwoord