Er zijn verschillende gerechten die bereid kunnen worden in Disney Dreamlight Valley. Een van die gerechten is de ‘Appeltaart’. Als je wilt weten hoe je Appeltaart maakt in Disney Dreamlight Valley, dan ben je hier aan het juiste adres. In dit artikel hebben we alle details over Disney Dreamlight Valley besproken: hoe Apple Pie te koken.

Je favoriete personages wonen in de omgeving van het avontuur van Disney Dreamlight Valley. Veel functies van het spel lijken geïnspireerd te zijn door Animal Crossing. Disney Dreamlight Valley biedt missies, verkenningen en vermakelijke activiteiten met Disney-personages. Het is een hybride van een levenssimulatie en een avonturenspel. Blijf het artikel verder lezen voor meer details.

Disney Dreamlight Valley: Appeltaart koken

Het basismateriaal dat nodig is om iets in het spel te koken, is “fornuis”. Er zijn een paar manieren om de kachel in Disney Dreamlight Valley te ontgrendelen. Deze manieren zijn:

  1. Deze methode kan u helpen om de kachel gratis te krijgen. Hoewel het een vrij lange taak is, kun je deze methode proberen als je een paar dollar wilt besparen. Je moet een taak voltooien die de ‘Foodception’-taak in het spel wordt genoemd. Dit moet je doen voor Mickey Mouse. Na het voltooien van de taak, kun je gratis een fornuis krijgen.
  2. Je kunt ook je kachel in het spel maken. Zorg ervoor dat je een knutselbank hebt en plaats alle benodigde materialen op de knutselbank. De materialen die nodig zijn om de kachel hier te maken, zijn 2 glazen, 1 zwarte passielelie en 12 ijzeren blokken.
  3. Een andere methode is door Dagobert Duck te begeleiden bij de opening van een winkel. Als je klaar bent, kun je de kachel in de winkel zelf kopen.

Aangezien je nu een fornuis hebt aangeschaft, is het tijd om de ingrediënten te verzamelen die nodig zijn om het recept te maken. De ingrediënten zijn onder andere appel, tarwe en boter. Je kunt ofwel je eigen gewassen verbouwen, of je kunt ingrediënten zoals deze kopen bij de Goofy’s Stall. Merk op dat je deze ook kunt kopen in een andere winkel in de game die bekend staat als Remmy’s Store. Hier komt de laatste stap. Het enige wat je hoeft te doen is alle ingrediënten bij elkaar te verzamelen en op het fornuis te zetten. Hierna wordt het gerecht vanzelf bereid.

Dus nu weet je hoe je appeltaart moet koken in Disney Dreamlight Valley. Blijf Volsiz volgen voor de laatste game-gerelateerde updates.

Geef een antwoord