Ondanks dat het slechts een decoratief item lijkt, hebben bloemen in Disney Dreamlight Valley veel toepassingen. Niet alleen dat, ze maken ook vaak deel uit van een flink aantal vriendschapsmissies in het spel. Het lastige kan zijn waar je bloemen kunt vinden, omdat ze de neiging hebben om iets te goed op te gaan in de omgeving van de biomen waarin ze spawnen. In tegenstelling tot gewassen die stuiteren wanneer ze klaar zijn om te worden geoogst, geven bloemen zoals Blue Star Lilies geen visuele aanwijzingen om de aandacht van Disney Dreamlight Valley- spelers te trekken. Deze gids laat spelers zien waar ze Blue Star Lilies kunnen vinden.

Hoe Blue Star-lelies te vinden

Om Blue Star Lilies te vinden, moeten Disney Dreamlight Valley- spelers eerst het Forest of Valor-bioom ontgrendelen. Dit wordt waarschijnlijk al vroeg gedaan door spelers nadat ze de missies hebben voltooid om de Pillar of Friendship en de Pillar of Power te herstellen. Nadat de zone is ontgrendeld, moeten spelers uitkijken naar bloemen met een sterachtige vorm.

Het lastige van Blue Star Lilies is dat ze heel, heel lichtblauw zijn als ze in het spel worden gevonden, in tegenstelling tot de afbeelding op het tabblad Verzamelen, waar ze heel duidelijk blauw zijn. Tot op dat punt konden Disney Dreamlight Valley- spelers ze in het voorbijgaan gemakkelijk verwarren met de verkeerde kleur en ze achterlaten. Maar als spelers heel goed kijken, zien ze kleine blauwe tinten in de bloem.

Met dat in gedachten zullen Disney Dreamlight Valley- spelers gemakkelijker Blue Star Lilies vinden. Spelers willen misschien ook de stronken vernietigen die hun weg blokkeren, omdat ze het moeilijker maken om toegang te krijgen tot de andere helft van het Forest of Valor.

Waar worden Blue Star-lelies voor gebruikt?

Behalve dat ze buiten huizen of andere delen van het dorp kunnen worden geplaatst, worden Blue Star-lelies ook gebruikt om te knutselen. Disney Dreamlight Valley- spelers kunnen een Star Lily en Falling Penstemon Pot maken met een Flower Pot, een Blue Star Lily en een White & Pink Falling Penstemon.

Blue Star Lilies zijn ook een doel voor een zoektocht met Minnie Mouse, waarin ze Disney Dreamlight Valley- spelers vraagt ​​om er zes voor haar te krijgen. Nadat ze een paar andere bloemen hebben verzameld, kunnen spelers ze gebruiken om een ​​speciaal bloemenarrangement voor Minnie te maken.

Anders dan dat, verschijnen Blue Star Lilies regelmatig als een van de favoriete dagelijkse items voor de Disney-personages die in het dorp wonen, wat een goede boost is naar de volgende Friendship-rang met hen.

Disney Dreamlight Valley is nu beschikbaar op Nintendo Switch, pc, PS4, PS5, Xbox One en Xbox Series X/S.

Geef een antwoord