De vallei in Disney Dreamlight Valley is gevuld met vele soorten bloemen verspreid over alle biomen. De enorme verscheidenheid aan bloemen komt alleen overeen met alle verschillende kleuren waarin ze voorkomen. Als gevolg hiervan kan het voor Disney Dreamlight Valley- spelers moeilijk zijn om bepaalde bloemen te vinden als ze er niet bekend mee zijn, vooral bloemen zoals hortensia’s.

Hoewel het misschien optionele decoraties lijken, worden hortensia’s in veel delen van het spel gebruikt. Deze gids helpt Disney Dreamlight Valley- spelers te leren waar ze hortensia’s kunnen vinden en waarvoor ze worden gebruikt.

Hoe hortensia’s te krijgen?

Hortensia ’s zijn alleen te vinden in het Dazzle Beach-bioom, waar spelers ook kokosnoten kunnen krijgen. Hoewel het misschien vreemd lijkt om deze bloemen midden op het strand te zien bloeien, zijn ze daar te vinden. Er zijn vier verschillende kleuren hortensia’s die paaien: blauw, roze, wit en rood en paars. De echte truc voor Disney Dreamlight Valley- spelers is om het verschil te zien tussen paars en roze, omdat ze qua kleur erg op elkaar lijken.

Waar worden hortensia’s voor gebruikt?

Een gebruik dat Disney Dreamlight Valley- spelers van bloemen zouden verwachten, is dat ze ze overal in hun huis of het dorp kunnen plaatsen om mee te decoreren. Maar verrassend genoeg kunnen hortensia’s ook worden gebruikt voor het maken van verschillende recepten. Hoewel het misschien een vreemd knutselrecept klinkt, kunnen Disney Dreamlight Valley- spelers bloembedden en bloempotten maken met hortensia’s. Als spelers meer bloemen nodig hebben om te knutselen, is het geen slecht idee om een ​​metgezel mee te nemen om wat extra bloemen te krijgen.

Een voorbeeld van een knutselrecept is de hortensia en klokbloempot, waarvoor één bloempot, één blauwe hortensia en twee paarse klokbloemen nodig zijn. Een andere goede buitendecoratie die gebruik maakt van hortensia’s is de Purple, Pink en Yellow Flower Disk. Dit kleine bloemenbed is gemaakt met een ronde bodem, twee roze hortensia’s, twee paarse klokjes en een gele madeliefje.

Hortensia’s kunnen ook worden gebruikt voor het maken van manden die deel uitmaken van een Friendship Quest die spelers krijgen kort nadat Moana zich bij het dorp voegt. Deze mand heeft zes Fiber en één Pink Hydrangea nodig. Spelers moeten er rekening mee houden dat dit recept alleen werkt met een roze hortensia en dat elke andere versie van de bloem niet werkt als je de mand probeert te maken.

De mand is technisch gezien geen quest-item, dus na het voltooien van de quest kunnen spelers ze blijven maken en als decoratie gebruiken. Dus hoe ze het ook willen gebruiken, Disney Dreamlight Valley- spelers hebben veel manieren om hortensia’s in de Valley te laten zien.

Disney Dreamlight Valley is nu beschikbaar op Nintendo Switch, pc, PS4, PS5, Xbox One en Xbox Series X/S.

Geef een antwoord