In Disney Dreamlight Valley moeten spelers vriendschapsmissies voltooien om de vriendschapsniveaus van verschillende Disney-personages zoals Ariel van de kleine zeemeermin en Donald Duck te verhogen. Zodra spelers Moana op het eiland krijgen, worden ze uiteindelijk toegewezen aan de zoektocht “Peacemakers”.

Moana wil meer weten over het vreemde voorwerp dat spelers hebben gevonden, en ze denkt dat Maui er meer van weet dan zij. Maui is echter nog steeds boos op Moana omdat ze hem in hun rijk heeft achtergelaten toen ze naar Dreamlight Valley vertrok. Om hem op te vrolijken, moeten Disney Dreamlight Valley- spelers drie gerechten maken, en een van die gerechten is Zeevruchtensalade.

Zeevruchtensalade maken

Spelers moeten een stuk sla en zeevruchten gebruiken om zeevruchtensalade voor Moana te maken. Het is vermeldenswaard dat een gewone oude vis niet zal werken met dit recept – het moet een schaaldier zijn, zoals garnalen, kreeft, sint-jakobsschelpen of kokkels.

Spelers moeten een fornuis vinden en de ingrediënten combineren om de zeevruchtensalade te bereiden. Het is een recept met twee sterren dat 570 energie herstelt en wordt verkocht voor 335 Star Coins.

Hoe de ingrediënten voor zeevruchtensalade te krijgen?

Wat betreft het verkrijgen van de ingrediënten die nodig zijn voor de Zeevruchtensalade, kun je het beste Goofy’s kraam in de Peaceful Meadow bezoeken. De items in de winkel kunnen af ​​en toe veranderen, maar in onze ervaring verkoopt Goofy Lettuce Seeds voor drie munten per stuk. Hij verkoopt ook kant-en-klare sla voor elk 12 munten.

Spelers kunnen wat geld besparen als ze de zaden kopen, planten en wachten tot ze groeien, maar voor spelers die het recept snel en gemakkelijk willen, is het misschien het beste om de sla zelf te kopen.

En voor de schelpdieren staat er een stel mosselen en sint-jakobsschelpen langs Dazzle Beach te wachten om opgehaald te worden. Spelers kunnen ook garnalen vangen door te vissen op Dazzle Beach. Zorg ervoor dat je een metgezel meeneemt die de rol Vissen heeft. Op deze manier hebben spelers een grotere kans om schaaldieren te bemachtigen.

Kreeften kunnen ook worden gebruikt voor de Zeevruchtensalade, maar ze kunnen alleen worden opgevist in het Glade of Trust-bioom. Er is een grotere kans dat er een kreeft verschijnt als spelers in de gloeiende gele cirkels in het water vissen.

Disney Dreamlight Valley is beschikbaar in Early Access voor pc, PS4, PS5, Switch, Xbox One en Xbox Series X/S.

Geef een antwoord